Vidi: "Nem ijedtünk meg; bosszantó gólok, nehéz körülmények" - Juhász elismerte, hogy hibázott

A védő szerint saját magukat is le kell győzniük és azt is elárulta, mit mondott edzőjük a szünetben. Nikolicnak a pálya és az időjárás sem tetszett.
Dudás Gábor 2017. július 4., kedd 21:13
A védő szerint saját magukat is le kell győzniük és azt is elárulta, mit mondott edzőjük a szünetben. Nikolicnak a pálya és az időjárás sem tetszett.
Szerző: Dudás Gábor 2017. július 4., kedd 21:13

"NYERNI KELLETT VOLNA AKÁR TÖBB GÓLLAL"

Juhász Roland, a Videoton csapatkapitánya és harmadik góljának szerzője találata és a továbbjutás ellenére sem volt túl boldog a máltai Balzan elleni, 3-3-ra végződött EL-selejtező visszavágót követően.

A volt válogatott védő szerint csapata könnyű gólokat ajándékozott ellenfelének.

- Az első félidőben volt olyan periódus, ahol eldönthettük volna a mérkőzést, aztán a második félidőben eléggé visszaálltunk és hagytuk őket játszani, elkerülhető gólokat kaptunk, ami bosszantó és nem jellemezte az előző időszakban a játékunkat. A pálya nem volt igazán alkalmas a mi játékunkra, de nyerni kellett volna, akár több góllal is, kár, hogy ilyen gólokkal tudott az ellenfél kiegyenlíteni. Félre kell tennünk ezt a meccset, mert sajnos kevesebb volt a pozitívum, mint amire számítottunk – mondta az M4 Sportnak.

 

"NEM IS EMLÉKSZEM, MIKOR KAPTUNK HÁROM GÓLT"

Juhász beismerte, hibázott az első kapott találatnál, de nem érezte úgy, hogy megijedt volna a Videoton a máltai vezetéstől.

- Megijedni nem ijedtünk meg, vagyunk annyira profik, ettől a csapattól azért jobbak vagyunk, ez ki is jött, két meccsen rúgtunk öt gólt, de nem is emlékszem, mikor kaptunk utoljára hármat. Bosszantó hibák előzték meg a gólokat, jobban oda kell figyelni. (…) Igen, rosszul találtam el a labdát, utána nem sikerült kivédekeznünk. Az ilyen hibákat megbosszulja az ellenfél, ám ez sajnos benne van a játékban. Nagyon bosszús voltam, ilyen hibát nem szabad elkövetni. Aztán fordítottunk, de második félidőben túl nagy teret adtunk a Balzannak, ami megbosszulta magát.

A bekk szerint edzője sem volt és lehetett elégedett a látottakkal.

- A szünetben azt kérte Marko Nikolic, hogy a második félidőt és a mérkőzést is nyerjük meg. Biztos lesz majd további értékelés is a holnapi nap folyamán, mert ő is látta biztosan, hogy nem valósult meg, amit várt tőlünk. Ennél jobb játékra is képes a csapat. Görcsösebben játszik a csapat a kelleténél.

A következő fordulóval (mint ismeretes, az észt Nõmme Kalju vagy a feröeri B36 Tórshavn gárdája lesz a Vidi ellenfele a második fordulóban, az első, hazai meccsüket 2-1-re nyerték meg az észtek) kapcsolatban Juhász így nyilatkozott:

Annak örülnék, hogy ha végre azt a játékot tudnánk nyújtani, amire képesek vagyunk. Akkor teljesen mindegy, kivel játszunk, saját magunkat kell most inkább legyőznünk.

 

A VIDI EDZŐJE A PÁLYÁT, A HŐMÉRSÉKLETET ÉS A JÁTÉKOT IS KIFOGÁSOLTA

Marko Nikolics, a Videoton vezetőedzője így értékelt:

- Felemás érzéseim vannak. Örülök a teljesítménynek, mert nagyon nehéz körülmények között jó teljesítményt nyújtottunk – a körülmények alatt a pályára és a hőmérsékletre gondolok. Jó passzokat láttam a játékosok között, helyzeteket alakítottunk ki, lőttünk három gólt, kapufánk is volt, helyzeteket alakítottunk ki, ennek örültem, valamint örülök a továbbjutásnak. Annak viszont nem örülök, hogy ma ajándékokat adtunk az ellenfélnek, gólok formájában. Lőttek három gólt, három szituációból – nem is mondanám helyzeteknek a gólt megelőző szituációkat. Ha gólt kapunk egy szép akció után, arra azt mondom, rendben van, ez előfordul. Ma nem erről volt szó, azt mondanám, hogy hiányzott a koncentráció részünkről. Ilyen hibák nem voltak ránk eddig jellemzőek, talán jobb is, hogy ilyen korán jöttek elő a hibák, hogy legyen időnk tovább fejlődni. A továbbjutáshoz persze gratulálok a játékosoknak, de azt elmondtam nekik a meccs után, hogy ezzel nem szabad megelégedni, nekünk mindig nyernünk kell – otthon és idegenben is - idézi a vidi.hu a szerb szakembert.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Varga Kevin
Török sajtóhírek szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a Hatayspor és Varga Kevin.
Diósgyőr
Jérémie Obounet
A 20 éves Jérémie Obounet legutóbb Fehéroroszországban futballozott, most Diósgyőrben bizonyíthat.
Mezőkövesd
David Babunski
Továbbra is a kövesdieket erősíti David Babunski, akivel most két és féléves szerződést kötött a borsodi klub.
Tovább az összes átigazoláshoz