Fotó: molfehervarfc.hu

Magabiztos a Vidi magyar válogatottja: “Nem hiszek a Köln kiejtésében, hanem biztos vagyok benne, hogy képesek vagyunk rá”

Loic Negóék a magyar válogatottal az utóbbi időben többször borították a papírformát, mint ahányszor bejött, és most ugyanerre készülnek a Fehérvárral is.
Budai László 2022. augusztus 18., csütörtök 12:05
Fotó: molfehervarfc.hu
Loic Negóék a magyar válogatottal az utóbbi időben többször borították a papírformát, mint ahányszor bejött, és most ugyanerre készülnek a Fehérvárral is.
Szerző: Budai László 2022. augusztus 18., csütörtök 12:05

Ugyan a hétvégén 4-0-s vereséget szenvedett a Ferencvárostól a MOL Fehérvár, a csapat magyar válogatott védője, Loic Nego bízik benne, hogy meglepetést okozhatnak csütörtök este a Köln vendégeként az Európa Konferencia Liga playoffjában. Nego szerint ehhez először is az kell, hogy ne ragadjanak benne a hétvégi kudarcban.

- A Groupama Arénában lejátszott meccs után csupa csalódott arcot láttam az öltözőben, de nem engedhetjük meg magunknak, hogy elveszítsük a hitet - kezdte a fehérvári játékos a molcsapat.hu-nak. - A szezon elején járunk, sok új játékosunk is van, természetes, hogy kell egy kis idő a kiegyensúlyozottság eléréséhez, de keményen dolgozunk érte. Profi játékosok vagyunk, kielemeztük a Ferencváros elleni mérkőzést, most már csak arra kell figyelnünk, hogy azokat a hibákat, amik a vereségünket okozták, ne kövessük el újra.

Semmi értelme, hogy együk magunkat a vereségen, csak a saját dolgunkat nehezítjük meg, ha mentálisan beleragadunk a kudarcba. De nem tartok tőle, hogy ilyesmi fog történni.

Nego a magyar válogatott játékosaként pontosan tudja, milyen amikor papíron esélytelenebbként kell helytállni, és hogy miként kell nagy bravúrt elérni, így hasonlót élne át klubcsapatával is.

- Mondanom sem kell, hogy nem mi számítunk a párharc esélyesének, de a válogatott csapattársakkal pont arról beszélgettünk, hogy az utóbbi időben többször borítottuk a papírformát, mint ahányszor bejött.

- Az ember úgy van vele, hogy hisz benne, amíg nem bizonyosodik meg valamiről. Utána viszont már nem kell hit, mert ott a bizonyosság, hogy képes volt rá, és mi a magyar válogatottal sokszor bebizonyítottuk, hogy nincs lehetetlen. Ezért én is úgy vagyok vele, hogy nem hiszek a Köln kiejtésében, hanem biztos vagyok benne, hogy képesek vagyunk rá.

- És nem a szerencsére apellálok, mert a válogatottal elért győzelmek is megérdemeltek voltak. Az ellenfél jobb nálunk, ezért minden apróságnak stimmelnie kell, hogy le tudjuk győzni őket, de ez nem riaszt el minket. Ki akarjuk ejteni a Kölnt, és a visszavágó után együtt akarunk ünnepelni a szurkolóinkkal.

A teljes cikk itt!

Olvastad már?
Interjú Holender Filippel: "Soha nem gondoltam, hogy egyszer a Honvéd ellen kell játszanom" - nem lesz gólöröm, ha betalál volt csapata ellen
Holender Filippel készített interjúnkban kiderül, hogyan "csináltak" belőle csatárt, de szót ejt arról is, miben lett más a légiósévei alatt és mire lehet képes a Vasas az idei szezonban.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Kapust igazoltak
A borsodiakhoz igazolt a 21 éves kapus, Winter Dániel, aki az előző két évet Siófokon töltötte. A hálóőr korábban az MTK-nál, Békéscsabán és Kiskőrösön is megfordult.
Légiósok
Tamás Márk
Görögországban azt írják, hogy Tamás Márk is kiszemelt a védelem megerősítésére az Aszterasznál, ahová nagy eséllyel Ádám Martin igazol. Sajtóhírek szerint Tamás a Levadiakosznál is felmerült.
Nyíregyháza
Védő a Puskástól
Újabb egy évre kölcsönvette a Nyíregyháza a Puskás Akadémia védőjét, Farkas Bendegúzt. A 19 éves játékos az előző idényt is kölcsönben töltötte a Szparinál, akkor 31 meccsen 2 gólt és 4 gólpasszt jegyzett.
Tovább az összes átigazoláshoz