Vidi: Magyar válogatott játékos érkezhet Petrjak helyére

Honlapunk információja szerint a MOL Fehérvárnál újra felmerült az USA-ban játszó magyar válogatott szélső, Schön Szabolcs szerződtetése.
Dudás Gábor 2022. augusztus 22., hétfő 11:20
Honlapunk információja szerint a MOL Fehérvárnál újra felmerült az USA-ban játszó magyar válogatott szélső, Schön Szabolcs szerződtetése.
Szerző: Dudás Gábor 2022. augusztus 22., hétfő 11:20

Korábban már megírtuk, hogy a Dallas 8-szoros magyar válogatott játékosának megszerzése már felmerült a Vidinél, de a szezon előtt megfeneklett a tervezett klubváltás, mert nem tudtak megállapodni egymással a klubok.

Úgy tudjuk azonban, hogy Schön Szabolcs most újra képben van Fehérváron, sőt, javában egyeztetnek a felek, a Vidinél pedig a szélsővel pótolnák a Sahtar Donyeckhez igazolt ukrán Ivan Petrjakot.

Schön 2021 májusában igazolt az MTK Budapesttől az amerikai csapathoz, az előző szezonban pedig 24 meccsen 6 gólpasszt adott. Ebben az idényben viszont még nem játszhatott bajnoki meccsen az MLS Nyugati főcsoportjának harmadik helyén álló texasi alakulatnál.

Olvastad már?
Így erősítenek a nyáron az NB I-es csapatok - átigazolási körkép
Így állnak a magyar élvonal klubjai a nyári átigazolási időszakban, az érkezők, a távozók és a jelöltek terén. Körkép az eddig történtekről.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Cseri Tamás
Cseri Tamás az M4 Sportnak erősítette meg, hogy a következő szezonban, az NB II-ben is a Mezőkövesd játékosa lesz.
MTK Budapest
Szerződéshosszabbítás
Németh Krisztián 2025 nyaráig szóló szerződéshosszabbítást kötött az MTK-val.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
Az NB I-ben idén debütáló, a klubot 2021 óta szolgáló Kersák Roland tovább gyarapíthatja lila-fehér mérkőzései számát, a kapus pénteken ismét elkötelezte magát a KTE mellett és új szerződést írt alá.
Tovább az összes átigazoláshoz