Vidi: "A magyar labdarúgás becsületéért is játszunk"

Így látták az edzők a Videoton és a Nömme Kalju csütörtöki EL-visszavágóját.
Dudás Gábor 2017. július 21., péntek 9:38
Így látták az edzők a Videoton és a Nömme Kalju csütörtöki EL-visszavágóját.
Szerző: Dudás Gábor 2017. július 21., péntek 9:38

"Egy nagycsapatnál nem szabad így játszani"

A hazaiak szerb vezetőedzője, Marko Nikolic a továbbjutás ellenére nem túl elégedetten értékelte a Videoton játékát:

- Ez nem volt túl jó mérkőzés számunkra. Kicsit úgy éreztem, hogy a játékosok éppen annyit adtak ki magukból, amely elég volt a továbbjutáshoz. Egy nagycsapatnál viszont nem szabad így játszani, ennek nem ez a módja. Volt némi változtatás a kezdőcsapatban, valamint mérkőzés közben is, hogy néhány játékos pihentebb legyen a hétvégi bajnokira, valamint ez annak is szólt, hogy pár labdarúgó játéklehetőséget kaphatott, megnézhettük, hogy hogyan teljesítenek. Nem éreztem elég energiát a csapatban, volt ugyan néhány lehetőségünk, de összességében ez nem lehetett túl jó este a szurkolóink számára.

A Bordeaux elleni párharc teljesen más lesz, az biztos, de vezetőedzőként tényleg hiszek benne, hogy meglepetést okozhatunk egy európai nagycsapat ellen. Ehhez persze jobban kell majd játszanunk, de nem csak magunkért, hanem a magyar labdarúgás becsületéért is játszunk majd, hiszen sajnos mi maradtunk egyedül versenyben az nemzetközi kupákban.

A Nömme Kaljuk szakvezetője, Szergej Francev így tekintett vissza az 1-1-s találkozóra és a párharcra:

Az első mérkőzésen nagy hátrányba kerültünk, ebből következett, hogy ellenfelünknek belefért, hogy ma csak annyit tett ki a pályára, amennyit kellett. Ez érthető, hiszen a bajnokságban is fontos meccsek várnak rájuk. Abba nem szeretnék belemenni, hogy a Videoton FC-nek mennyi esélye lehet a franciák ellen, ez legyen a kollégám dolga, nekem is megvan a sajátom. Viszont sok sikert szeretnék kívánni a fehérváriaknak a folytatásra, őszintén mondom, remek vendéglátók voltak, nagyon jól éreztük magunkat Magyarországon. (Forrás: vidi.hu)

A Bordeaux elleni menetrend

Mint ismeretes, az már korábban eldőlt, hogy a Girondins Bordeaux lesz a Videoton következő ellenfele az Európa Liga harmadik selejtezőkörében. A francia csapattal idegenben július 27-én, 20.30-kor, a visszavágón, Felcsúton pedig augusztus 3-án, 19.00-kor találkozik a magyar ezüstérmes.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Varga Kevin
Török sajtóhírek szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a Hatayspor és Varga Kevin.
Diósgyőr
Jérémie Obounet
A 20 éves Jérémie Obounet legutóbb Fehéroroszországban futballozott, most Diósgyőrben bizonyíthat.
Mezőkövesd
David Babunski
Továbbra is a kövesdieket erősíti David Babunski, akivel most két és féléves szerződést kötött a borsodi klub.
Tovább az összes átigazoláshoz