Vidi: A Honvéd ellen még nem léphet pályára a válogatott védő

Fehérváron abban bíznak, hogy a szerbek elleni Nemzetek Ligája mérkőzésen megsérült Hangya Szilveszter a jövő héten már visszatérhet a pályára.
Privacsek András 2020. október 15., csütörtök 12:54
Fehérváron abban bíznak, hogy a szerbek elleni Nemzetek Ligája mérkőzésen megsérült Hangya Szilveszter a jövő héten már visszatérhet a pályára.
Szerző: Privacsek András 2020. október 15., csütörtök 12:54

Hangya Szilvesztert a vasárnap esti Szerbia elleni Nemzetek Ligája-mérkőzés szünetében, combizom-húzódás gyanúja miatt kellett lecserélni. A szerdai vizsgálatok után Dr. Kovács Tibor osztott meg a friss információkat a játékos állapotáról.

- Képalkotó vizsgálatok történtek, melyek közepes fokú izomsérülést diagnosztizáltak. Megkezdtük a terápiás protokollt, reméljük, hogy Szilveszter már a jövő hét folyamán visszatérhet a pályára - nyilatkozta a Vidi csapatorvosa a molfehervarfc.hu-nak.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz