A Videoton válogatott játékosa: "Nehezen tudok elszámolni az utolsó három meccsünkkel"

Varga József még nem lépett túl a csapat vereségein. A középpályás a gyenge őszi zárás ellenére bízik benne, hogy a Vidi lesz a bajnok.
Privacsek András 2017. december 14., csütörtök 12:41
Varga József még nem lépett túl a csapat vereségein. A középpályás a gyenge őszi zárás ellenére bízik benne, hogy a Vidi lesz a bajnok.
Szerző: Privacsek András 2017. december 14., csütörtök 12:41

A Videoton középpályása, Varga József a vidi.hu-nak kissé keserű hangulatban értékelte az első félszezont:

- Csúnyára sikeredett az idény vége, az utolsó másfél-két hét, pedig a nyáron jól indult minden. Sokáig meneteltünk az Európa Ligában és sikeresen vettük az akadályokat a bajnokságban is. Megvolt az esélyünk arra is, hogy az EL-csoportkörbe kerüljünk, de a cél előtt elbuktunk. Az fájó pont volt a csapat életében, de az erőnket mutatja, hogy ezután is tudtuk tartani a lépést az NB I-ben és egészen az utolsó idei fordulóig vezettünk. Összességében szerintem kiegyensúlyozott, jó teljesítményt nyújtottunk, de az utolsó három mérkőzés természetesen alapjában változtat a megítélésen. Nehezen tudok ezzel elszámolni és borzasztó nehéz lesz túllépni rajta. Ezek után mindent meg kell tennünk tavasszal, hogy a végén mi örülhessünk - nyilatkozta Varga.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
Tovább az összes átigazoláshoz