Váltás a Videotonnál: Távozik a korábbi vezetőedző

A csakfoci.hu információi szerint a fehérvári szakmai stáb egyik fontos és már hosszabb ideje a csapatnál dolgozó tagja búcsút int a klubnak.
Dudás Gábor 2018. január 5., péntek 14:28
A csakfoci.hu információi szerint a fehérvári szakmai stáb egyik fontos és már hosszabb ideje a csapatnál dolgozó tagja búcsút int a klubnak.
Szerző: Dudás Gábor 2018. január 5., péntek 14:28

A csakfoci.hu úgy értesült, hogy Pető Tamás elhagyja a Videotont, így a 2015-től pályaedzőként, majd később megbízott vezetőedzőként is dolgozó stábtag nélkül folytatják a munkát Székesfehérváron.

A magyar válogatottban 1998 és 2002 között 14 alkalommal szerepelt egykori középpályás 2011 és 2012 között játékosmegfigyelőként dolgozott a Vidinél Paulo Sousa szakmai stábjában, majd 2015-től a Videoton pályaedzője lett, később, Bernard Casoni távozása után ideiglenesen megbízták a vezetőedzői feladatok ellátásával is. Hét hétig vezényelt akkor a kispadon.

Pető Horváth Ferenc, Henning Berg, majd Marko Nikolic mellett is dolgozott az edzői stábban, de megbízatása mostantól véget ért a csapatnál.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Balabás Bence
Zalaegerszegre teszi át székhelyét az Austria Wientől a 16 éves középpályás, Balabás Bence, aki alapember az U17-es válogatottban. Korábban a Fradi és a Puskás Akadémia utánpótlásában is játszott.
Kisvárda
Driton Camaj
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Driton Camaj iránt egy török klub érdeklődik, de az ottani átigazolási piac közelgő zárása miatt nem biztos, hogy összejön az egyezség.
Ferencváros
Kwaku Bonsu Osei
Januárban a Fradinál járt próbajátékon Kwaku Bonsu Osei, a ghánai végül a szerb bajnokságba igazolt.
Tovább az összes átigazoláshoz