Újpestről igazolt vezetőt fontos pozícióba a Vidi

Korábban a Debrecenben, Győrben és Újpesten is megforduló Fórián Zsolt lett a MOL Vidi FC utánpótlásának szakmai igazgatója.
Csakfoci Admin 2018. július 14., szombat 10:43
Korábban a Debrecenben, Győrben és Újpesten is megforduló Fórián Zsolt lett a MOL Vidi FC utánpótlásának szakmai igazgatója.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. július 14., szombat 10:43

Fórián Zsolt a DVSC-nél majd több, másodosztályú csapatnál eltöltött év után 26 évesen hagyott fel a profi labdarúgással, majd az edzői karrierjére kezdett koncentrálni. A 38 éves UEFA pro licences szakember a Debreceni Olasz Focisuli utánpótlás-vezetőedzőjeként kezdett 2006-ban, négy évvel később Hajdúböszörményben az NB II-es együttes vezetőedzője lett, majd ezután visszatért Debrecenbe, ahol előbb az utánpótlásban dolgozott, majd a DVSC-DEAC vezetőedzője lett az NB II-ben, mielőtt a Loki Focisuli utánpótlás szakmai vezetőjének nevezték ki. 2014-ben a Győri ETO utánpótlás szakmai igazgatójának nevezték ki, 2015-től az UTE Labdarúgó Akadémia szakmai igazgatója volt.

Itt, a Vidi utánpótlásában a megkezdett úton szeretnénk tovább haladni.

Munkám során az utánpótlás edzőkkel, az utánpótlásban dolgozó erőnléti edzőkkel, valamint az utánpótlásban dolgozó szakemberekkel fogok együtt dolgozni, nekik tartok majd szakmai értekezleteket.

Az edzéseket és a mérkőzéseket rendszeresen látogatni fogom, észrevételeimmel pedig az edzők munkáját segítem. Szerencsés embernek tartom magam, ugyanis ismét egy komoly tradíciókkal rendelkező, nagy klub utánpótlásában dolgozhatok, a Kovács Zoltán és Kenyeres Imre által felvázolt célkitűzések pedig nagyon tetszettek, így örömmel vállaltam el ezt a feladatot – mondta a molvidi.hu-nak Fórián.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Varga Kevin
Török sajtóhírek szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a Hatayspor és Varga Kevin.
Diósgyőr
Jérémie Obounet
A 20 éves Jérémie Obounet legutóbb Fehéroroszországban futballozott, most Diósgyőrben bizonyíthat.
Mezőkövesd
David Babunski
Továbbra is a kövesdieket erősíti David Babunski, akivel most két és féléves szerződést kötött a borsodi klub.
Tovább az összes átigazoláshoz