Újjáélédt a Vidiben, a topligába való visszatéréséről írnak külföldön - sajtóhír

A bosnyák sajtó már azt pedzegeti, hogy a Vidiben parádés őszi szezont produkáló Kenan Kodro újabb esélyt kaphat a Bilbaónál.
Nyikes Zoltán 2021. december 28., kedd 16:59
A bosnyák sajtó már azt pedzegeti, hogy a Vidiben parádés őszi szezont produkáló Kenan Kodro újabb esélyt kaphat a Bilbaónál.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. december 28., kedd 16:59

Természetesen hazájában is téma a 10-szeres bosnyák válogatott támadó, Kenan Kodro remek őszi idénye, a MOL Fehérvár FC támadója ugyanis tizenegy NB I-es meccsen kilenc gólt lőtt és egy gólpasszt adott.

A sport1.oslobodjenje.ba azt írja, felmerült, hogy állítólag visszatérhet Spanyolországba a 28 éves labdarúgó, aki Donostia-San Sebastiánban született, így gyermekkora óta többnyire a spanyoloknál rúgta a bőrt, profi karrierje során megfordult az Osasunában, a Real Valladolidban, a Real Sociedad B-ben és az Athlettic Bilbaóban is.

A portál szerint szóba került, hogy Kodro újabb esélyt kaphat a Bilbaónál, ahonnan éppen a Vidihez érkezett a nyár folyamán.

A bosnyák válogatott játékos 27 meccsen négy gólt jegyzett korábban az Athleticnél.

Olvastad már?
NB I: A tulajdonosok és a vezetők megválasztották az év legjobb játékosát - exkluzív
Év vége közeledtével a csakfoci.hu immáron hetedik alkalommal jelentkezik rendhagyó, exkluzív szavazásával. Honlapunk a 12 NB I-es klubtulajdonos, illetve vezető szavazata alapján választotta meg 2021 legjeit öt kategóriában. Utolsóként következzen az Év Játékosa!
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz