Többen közel a visszatéréshez - így áll a Vidi-sérültek helyzete

Nem kevés Videoton-játékos bajlódik sérüléssel, az ő helyzetükről adott tájékoztatást a klub csapatorvosa. Dr. Kovács Tibor elmondta, Juhász Rolandnak várhatóan nem kell sokat kihagynia, és jól halad a válogatott védő, Vinícius Paulo rehabilitációja is.
Csakfoci Admin 2017. augusztus 30., szerda 10:45
Nem kevés Videoton-játékos bajlódik sérüléssel, az ő helyzetükről adott tájékoztatást a klub csapatorvosa. Dr. Kovács Tibor elmondta, Juhász Rolandnak várhatóan nem kell sokat kihagynia, és jól halad a válogatott védő, Vinícius Paulo rehabilitációja is.
Szerző: Csakfoci Admin 2017. augusztus 30., szerda 10:45

Juhászé a legfrissebb sérülés

"A legfrissebb sérültünk Juhász Roland, akit a Ferencváros elleni mérkőzés második félidejében le is kellett cserélni. Úgy néz ki, hogy nem lesz egy hosszú sérülés az övé, bár azt azért el kell mondani, hogy az ehhez hasonló izomhúzódások után elég sokáig szoktak fájdalmat érezni a sportolók. Rolandot azonban régóta ismerjük, ő olyan, mint a buldózer, megy mindig előre, éppen ezért nála a rehabilitációs idő mindig jóval rövidebb szokott lenni az átlagosnál - neki teljesen más a fájdalomtűrő képessége. A hétfői vizsgálatok eredményei egyébként negatívak lettek, aktív pihenéssel telnek a napjai. Jó esély van arra, hogy a jövő hét szerdai, Paks elleni bajnokin ő már ismét a csapat és Marko Nikolics vezetőedző rendelkezésére álljon" - kezdte a sérültekről szóló beszámolóját dr. Kovács Tibor csapatorvos a Videoton FC honlapján.

Henty motivációja hihetetlen, Fiola és Kovács újra a pályán

"Ezekiel Henty hősiesen vállalta a nemzetközi "csatákat", benne volt a pakliban, hogy nem fogja végig bírni a mérkőzéseket, de amíg úgy érezte, hogy segíteni tud a csapatnak, addig mindenképp pályán szeretett volna maradni. Nagyon nagy akarattal és hihetetlen motivációval rendelkezik. Múlt héten ismét teljes körű viizsgálatokat végeztünk el, azóta pedig folyamatosan jár kezelésekre, hogy minél hamarabb száz százalékos állapotba kerüljön. Fiola Attila néhány hete már ismét teljes értékű tagja a csapatnak, ő az elmúlt hónapokban igen keményen dolgozott Barta Gábor fizioterapeutával, ennek pedig láthatjuk az eredményét, hiszen ki gondolta volna nyár közepén, hogy augusztus végére túl lesz már jó néhány tétmérkőzésen és ott lesz a válogatottban is? Az ő hozzáállása és elvégzett munkája is példaértékű. Kovács István sérülései is rendbe jöttek, és bár még rögzitővel a kezén, de vasárnap este ismét pályára lépett tétmérkőzésen" - folytatta a szakember.

A válogatott védő hamarosan visszatérhet

Vinícius Paulo ezen a héten lépett a rehabilitáció utolsó szakaszába. Előreláthatólag szeptember közepétől ő ismét együtt edzhet a csapattal.

"A keret fiatal játékosa, Bolla Bendegúz a Vidi II NB III-as bajnokiján szenvedett külső bokaszalag-szakadást, az ő bokája jelenleg rögzítve van, de ez nem gátolja abban, hogy mellette folyamatosan fizikoterápiás kezeléseket kapjon, majd pedig ezt követően, körülbelül két hét múlva elkezdhesse a rehabilitációt is. Anel Hadzic még Belgrádban szenvedett sérülést, amit azonban szerencsésen megúsztunk. Direkt behatásra történő belső szalag-húzódást szenvedett, ami annak a határán volt, hogy még éppen nem szakadt el a belső szalagja. Csupán egy kis folyadék alakult ki a szalag környezetében, a kezeléseknek köszönhetően azonban mind a fájdalom, mind pedig a folyadék nagyon hamar, nyomtalanul megszűnt. Összegezve tehát elmondhatom, hogy szép lassan minden sérült a csapat és a vezetőedző rendelkezésére állhat majd. Ez a nyár a sérülések szempontjából igencsak mozgalmas volt, bízom benne, hogy ennél jóval nyugodtabb ősz elé nézünk" - zárta beszámolóját dr. Kovács Tibor.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Fortune Bassey
Cseh sajtóhírek szerint norvég vagy georgiai csapatba kerülhet Fortune Bassey, a Ferencváros 24 éves támadója.
Debreceni VSC
Szécsi Márk
Az NB I-ben szereplő Debreceni VSC 2025-ig meghosszabbította Szécsi Márk szerződését.
Kazincbarcika
Varga Attila
A Kazincbarcika a mai nappal felmentette a munkavégzés alól Varga Attila vezetőedzőt. Az új szakvezető személyéről a későbbiekben ad tájékoztatást a klub.
Tovább az összes átigazoláshoz