Távozik a Vidi kapusa - hivatalos

Horváth Tamás és a Videoton FC megállapodását követően a kapus közös megegyezéssel távozik a klubtól.
Privacsek András 2018. január 8., hétfő 13:56
Horváth Tamás és a Videoton FC megállapodását követően a kapus közös megegyezéssel távozik a klubtól.
Szerző: Privacsek András 2018. január 8., hétfő 13:56

A most 30 éves hálóőr 2014 nyarán, szerződése lejártát követően, a Mezőkövesd csapatától igazolt Fehérvárra, ahol az első idényében 9 Ligakupa- és 2 Magyar Kupa-mérkőzésen állhatott a kapuban. A 2015-16-os szezont kölcsönben a Puskás Akadémiánál és a Mezőkövesdnél töltötte, majd visszatért a Vidihez és további 6 Magyar Kupa-összecsapáson lépett pályára - írja a vidi.hu.

Sajtóhírek szerint Horváthot leginkább a Mezőkövesd szerződtetné, ahonnan viszont Tomás Tujvel igazolhat el a Vidihez. Úgy tudjuk, ennek hátterében az áll, hogy Tujvelre csak második számú kapusként számítana a kövesdi szakmai stáb, a korábbi alapembernek ez a szerep pedig nem megfelelő. A Szlovákiából származó kapussal folynak az egyeztetések a szerződésbontásról, de még nincs megállapodás.

Ahogy megírtuk, a sereghajtó egy másik fehérvári játékost, Fejes Andrást is kinézett magának, az ő helyzetét viszont alaposan nehezíti, hogy a védő még nem egyezett meg az elválás feltételeiről a fehérváriakkal.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Sallai Roland
Édesapja elmondása szerint Olaszországba kerülhet a nyáron a Freiburg magyar válogatott támadója.
Puskás Akadémia
Körmendi Kevin
Körmendi Kevin 2025 nyaráig szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. A 21 éves hátvéd jelenleg az Aqvital FC Csákvár színeiben szerepel kölcsönben.
Puskás Akadémia
Komáromi György
2026 nyaráig meghosszabbították Komáromi György szerződését. A saját nevelésű, 21 éves támadó a mostani szezonban 16-szor lépett pályára az NB I-ben.
Tovább az összes átigazoláshoz