Fotó: www.molfehervarfc.hu/Székelyhidi Balázs

Stopira a Fradi-Vidiről: "Nehéz lesz, de most már túl kell lépnünk azon a meccsen"

A MOL Fehérvár FC védője biztos benne, hogy rendkívül nehéz dolguk lesz az Újpest elleni MK-visszavágón, hiszen a lilák is egy kupasikerrel vigasztalódnának.
Nyikes Zoltán 2020. február 17., hétfő 19:50
Fotó: www.molfehervarfc.hu/Székelyhidi Balázs
A MOL Fehérvár FC védője biztos benne, hogy rendkívül nehéz dolguk lesz az Újpest elleni MK-visszavágón, hiszen a lilák is egy kupasikerrel vigasztalódnának.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. február 17., hétfő 19:50

Mint ismert, az NB I hétvégi fordulójában 1-0-ra kikapott a Ferencváros otthonában a MOL Fehérvár FC, amely hátránya így már hat pont az élen álló és két mérkőzéssel kevesebbet játszó zöld-fehérek mögött. A Vidi védője, Stopira a klubhonlapnak elmondta, ugyan eltelt már egy kis idő a Ferencváros elleni vesztes rangadó óta, de még mindig nagyon csalódottak mindannyian.

– Nyerni akartunk szombat este, sajnos nem sikerült. Nehéz lesz, de most már túl kell lépnünk azon a meccsen, hiszen máris itt van a következő komoly megmérettetés. Szerda este az Újpestet látjuk vendégül a kupában. Idegenben 0-0-ás eredményt értünk el, de biztos vagyok benne, hogy rendkívül nehéz dolgunk lesz a második mérkőzésen. Hozzánk hasonlóan az Újpest is kikapott a legutóbbi fordulóban, úgyhogy valószínűleg ők is egy kupasikerrel vigasztalódnának. Számunkra is csak a győzelem és a továbbjutás az, ami elfogadható, ezért pedig mindent meg is teszünk szerda este. Bízom benne, hogy szurkolóink ezúttal is mellénk állnak, és akárcsak szombat este a Ferencváros otthonában, úgy a MOL Aréna Sóstóban is végig biztatnak bennünket – nyilatkozta a 31 éves játékos.

A MOL Fehérvár FC szerdán hazai pályán fogadja az Újpestet a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján, az első találkozó gól nélküli döntetlennel ért véget.

Neked ajánljuk
Átigazolások
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Mosonmagyaróvár
Supka Attila
A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően az NB II-es Mosonmagyaróvár vezetőedzője lett Supka Attila.
Kisvárda
Milos Kruscic
A csakfoci.hu információi igaznak bizonyultak: a Kisvárda vezetőedzője lett az Újpestről távozott Milos Kruscic.
Tovább az összes átigazoláshoz