wolves.co.uk

Sajtóhír: Angol csapat játékosát szemelte ki a Vidi - a Fradi korábbi BL-ellenfelénél is megfordult

A norvég sajtóban azt írják, hogy a MOL Fehérvár FC állítólag érdeklődik a Wolverhampton tartalékcsapatában játszó balhátvéd, John Kitolano iránt.
Nyikes Zoltán 2021. január 20., szerda 10:35
wolves.co.uk
A norvég sajtóban azt írják, hogy a MOL Fehérvár FC állítólag érdeklődik a Wolverhampton tartalékcsapatában játszó balhátvéd, John Kitolano iránt.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. január 20., szerda 10:35

Az eurosport.no értesülései szerint a MOL Fehérvár FC kiszemelte

a Wolverhampton Wanderers 21 éves játékosát, John Kitolanót,

és a lap szerint előfordulhat, hogy a következő lehetséges állomása a magyar bajnokság második helyén álló együttese lesz.

A norvég balhátvéd hazájában, az Odds BK-nál kezdte profi pályafutását, majd 2018 nyarán került az angol klub tartalékcsapatához, amelynél 11 mérkőzésen lépett pályára, az első csapatnál pedig ezidáig nem kapott lehetőséget.

Kitolanót az elmúlt egy évben két norvég együttesnek is kölcsönadta a Wolves, előbb a Ferencváros Bajnokok Ligája-selejtezős ellenfelének, a Moldénak - a balhátvéd a Fradi elleni első meccsen nem volt a keretben, míg a visszavágón végig a kispadon ült - , majd pedig az Odds-nak, amelynél nyolc találkozón egy gólpasszt adott.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Nikolai Frederiksen
A Fradi egy évre kölcsönvette a Vitesse támadóját, és a zöld-fehér klub vételi opcióval is rendelkezik.
CD Lugo
Joan Carrillo
A korábban Fehérváron és Debrecenben is dolgozott Joan Carrillo veheti át a spanyol másodosztályban a bennmaradásért küzdő Lugo irányítását.
Nyíregyháza Spartacus
Vass Ádám
A csakfoci.hu információi szerint a Gyirmótról távozó, 11-szeres válogatott Vass Ádám Nyíregyházán folytatja pályafutását.
Tovább az összes átigazoláshoz