NB I: Távozhat a Vidi két magyar válogatottja

A csakfoci.hu információi szerint a MOL Fehérvár FC két magyar válogatott játékosa is távozhat a csapattól a nyári átigazolási időszakban.
Csakfoci Admin 2020. július 18., szombat 18:14
A csakfoci.hu információi szerint a MOL Fehérvár FC két magyar válogatott játékosa is távozhat a csapattól a nyári átigazolási időszakban.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. július 18., szombat 18:14

A csakfoci.hu információi szerint az egyik távozó Elek Ákos lehet, aki másfél év után inthet búcsút a székesfehérváriaknak.

A 31 éves, 48-szoros magyar válogatott védekező középpályás a második időszakát töltötte a Vidiben - a mögöttünk hagyott idényben is alapembere volt csapatának: 23 meccsen lépett pályára a bajnokságban, egy gólt lőtt és ugyanennyi gólpasszt jegyzett. Elek 2008 és 2012 között már volt a fehérvári klub játékosa, Paulo Sousa érkezése után azonban kikerült a csapatból és kölcsönbe a török Eskisehirsporhoz igazolt.

Nem zárható ki továbbá, hogy Futács Márkó is más csapatban folytatja pályafutását. A 30 esztendős támadó a szezonban 24 mérkőzésen játszott az NB I-ben, és kilencszer volt eredményes.

Mivel az elmúlt napokban a fehérváriak leigazolták többek közt a grúz Budu Zivzivadzét is, így a háromszoros válogatott Futácsnak újabb riválisa lett a posztján. Futács tavaly télen szabadon igazolhatóként került a Székesfehérvárra, előtte légiósként a horvát Hajduk Splitben és a török Mersin Idamnyurduban is megfordult.

TOVÁBBI EXKLUZÍV HÍREKÉRT KÖVESD A CSAKFOCI.HU-T A FACEBOOKON IS:

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz