NB I: A Vidi villámgyors szélsője nemet mondott a 11-szeres bajnokcsapatnak

Honlapunk értesülései szerint Funsho Bamgboye marad a MOL Fehérvár FC-nél annak ellenére, hogy a belga másodosztályban szereplő Royale Union Saint-Gilloise érdeklődést mutatott iránta.
Privacsek András 2021. január 14., csütörtök 19:21
Honlapunk értesülései szerint Funsho Bamgboye marad a MOL Fehérvár FC-nél annak ellenére, hogy a belga másodosztályban szereplő Royale Union Saint-Gilloise érdeklődést mutatott iránta.
Szerző: Privacsek András 2021. január 14., csütörtök 19:21

A csakfoci.hu információi szerint Funsho Bamgboye, a MOL Fehérvár FC nigériai szélsője felkeltette a belga másodosztályban szereplő Royale Union Saint-Gilloise érdeklődését.

Úgy tudjuk, a 22 éves szélső szerződtetése valóban felmerült a belga csapatnál,

azonban a játékos nemet mondott a 11-szeres bajnoknak, így sem a téli, sem pedig a nyári átigazolási időszakban nem vált csapatot.

Az Union toronymagasan vezeti a belga másodosztályt, szinte biztosra vehető, hogy feljut az élvonalba. A csapatnak ugyanaz a tulajdonosa, mint a Premier League-ben szereplő Brightonnak.

Funsho 2017 óta futballozik Magyarországon, 18 évesen a Haladás színeiben mutatkozott be az NB I-ben. 2019 nyárán igazolt a Vidibe, ahol eddig 29 bajnoki meccsen 6 gólt szerzett.

Exkluzív - Tilos passzolni Csányi Sándorral:

Olvastad már?
Csányi: "Felhívott egy tulajdonos Európa TOP 4-es klubjától, hogy melyik magyart kellene leigazolni" - az MLSZ-elnök nyíltan Szoboszlaiék prémiumáról, az NB I létszámáról és a Vasasról
Csányi Sándor sajtóbeszélgetésen érintette a magyar futball legaktuálisabb témáit, majd ezt követően a csakfoci.hu kérdéseire is válaszolt külön. 20 kérdés Csányi Sándornak, avagy Tilos passzolni az MLSZ-t 10 éve irányító elnökkel.
Elolvasom

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
PMFC
Weitner Ádám
A Kozármisleny ellen elszenvedett 3-0-s vereség után menesztették Weitner Ádámot, a PMFC vezetőedzőjét.
Ferencváros
Callum Styles
A Fradi újra megpróbálta megszerezni a 23 éves játékost, ám Styles az angol másodosztályba vágyott inkább. A Championshipbe való igazolás pedig klubja miatt nem jött össze.
Tovább az összes átigazoláshoz