Meglepődött a Vidi visszatért kapusa: "A Fradi nem fog 14-ből 14 meccset megnyerni"

Tomas Tujvel biztos benne, hogy a Ferencváros tavasszal botlani fog, a Videoton pedig ezt kihasználhatja és megszerezheti a bajnoki címet.
Privacsek András 2018. január 23., kedd 13:07
Tomas Tujvel biztos benne, hogy a Ferencváros tavasszal botlani fog, a Videoton pedig ezt kihasználhatja és megszerezheti a bajnoki címet.
Szerző: Privacsek András 2018. január 23., kedd 13:07

- Nagyon meglepődtem, amikor felmerült annak a lehetősége, hogy néhány év után visszatérhetek a Vidibe, ugyanakkor egy percig nem gondolkoztam azon, hogy elfogadjam a klub ajánlatát. Annak idején nagyon szép éveket töltöttem el Székesfehérváron. A Vidi első bajnokcsapatának a játékosa voltam, emellett a klub első BL-selejtezőjén velem kezdődött az összeállítás, vagyis úgy érzem, hogy valamennyire én is részese lehetek a Vidi történelmének. A beilleszkedésem zökkenőmentes volt, gyakorlatilag úgy érzem magam, mintha az elmúlt években is itt védtem volna. Különleges meccs lesz a keddi, hiszen Joan Carrillo és Nikola Mitrovics személyében két olyan sportember is ott lesz az ellenfél csapatában, akiknek komoly vidis kötődésük van. Személy szerint nagyon várom a tavaszi szezon kezdetét.

Bár az FTC van lépéselőnyben, hiszen 3 ponttal megelőznek bennünket, nekünk azonban csak saját magunkkal kell törődnünk, abban ugyanis biztos vagyok, hogy a Fradi nem fog 14-ből 14 meccset megnyerni. Keményen kell dolgoznunk, és akkor jó esélyünk lesz az újabb bajnoki cím megszerzésére

- nyilatkozta a vidi.hu-nak Tomas Tujvel.

Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz