Már majdnem teljesen kész az új Vidi-stadion - friss fotók

Bejárást tartottak a hamarosan elkészülő és várhatóan novemberben átadásra kerülő új Sóstói Stadionban. Nem focimeccsel debütálhat a létesítmény.
Dudás Gábor 2018. október 18., csütörtök 11:01
Bejárást tartottak a hamarosan elkészülő és várhatóan novemberben átadásra kerülő új Sóstói Stadionban. Nem focimeccsel debütálhat a létesítmény.
Szerző: Dudás Gábor 2018. október 18., csütörtök 11:01

"Fizikailag elkészült, szerkezetkész állapotban és nagyrészt már berendezve áll a Sóstói Stadion" – jelentette ki Mészáros Attila székesfehérvári alpolgármester a környéken élőknek tartott bejáráson, a feol.hu cikke szerint.

A stadiontúrán az is kiderült, nem focimeccsel debütál a létesítmény: végleges program még nincsen, ám a zuhanyhíradó szerint az Alba Regia Szimfonikus Zenekar november 9-én ad koncertet.

Amit a stadionról még tudni érdemes:

A stadion ülőhelyeinek száma 14.200, összesen kilenc kapu várja a nézőket.

A mínusz egyedik szinten találhatók az öltözők, az orvosi és a doppingszoba és a médiaközpont is. Az utcaszinten nyílik a mindennap működő pub, a pénztárak, a Vidi-shop, a klub múzeuma és a meccsek alatt funkcionáló gyermekmegőrző is. Az első emeleten irodák és egy 600-700 fős rendezvényterem kapott helyett, a másodikon a 300 fős skybox. Legfelül pedig a gépészet, a technikai központok és a biztonsági központ bázisa.

A stadion mellett 800 férőhelyes parkoló, illetve egy 200-as kerékpártároló kapott helyet, míg a létesítményen belül 152 autónak van hely.

A teljes cikk és galéria itt található - kattints!

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz