Két magyar klub vinné a Vidi játékosát

Honlapunk értesülései szerint Pölöskei Zsolt még válthat.
Mokány Lajos 2016. augusztus 31., szerda 6:30
Honlapunk értesülései szerint Pölöskei Zsolt még válthat.
Szerző: Mokány Lajos 2016. augusztus 31., szerda 6:30

 

Két védekező középpályást is igazolt már az átigazolási hajrában a Videoton: érkezett Varga József és Anel Hadzic, sőt, ahogy arról beszámoltunk, a szintén ezen a poszton is bevethető Fiola Attila egy lépésre van attól, hogy Fehérvárra szerződjön.

Az újak érkezése érintheti a keretben lévők helyzetét is, az egyik ilyen játékos Pölöskei Zsolt. Úgy tudjuk, hogy ugyan több NB I-es klubnál is felmerült a neve az elmúlt napokban, de közülük kettő tehet lépéseket érte az átigazolási időszak utolsó napján: információink szerint Gyirmóton és a Mezőkövesden is szívesen látnák őt.

Természetesen a játékos döntésén is múlik a jövője, hogy valamelyik újoncnál folytassa-e esetleg a jövőben a bajnokesélyes helyett vagy a bő keret ellenére megharcoljon a helyéért a kezdőcsapatban.

Mint ismert, a mai nap folyamán zárul a nemzetközi átigazolási piac számos helyen, ez érinti az NB I-es klubokat is, ezért olvasóinknak érdemes lesz folyamatosan követni honlapunkat, hiszen kiemelten kezeljük ezeket a híreket, történéseket. Átigazolási rovatunk itt érhető el.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Vasas
Kondás Elemér
Eldőlt, hogy az angyalföldi kispadon nem lesz váltás a válogatott szünet alatt, így továbbra is Kondás Elemér irányítja a Vasast.
ZTE FC
Christy Manzinga
Manzinga 17 mérkőzésen lépett pályára a ZTE-ben, most a dél-koreai másodosztályba igazolt.
Ferencváros
Botka Endre
Meghosszabbította szerződését a Ferencvárossal Botka Endre - jelentette be hivatalos oldalán az NB I-es listavezető.
Tovább az összes átigazoláshoz