Két hazai csapat is érdeklődik a Vidi távozó magyar válogatottja iránt

Honlapunk információi szerint több klub is szívesen látná soraiban a MOL Fehérvártól nagy valószínűséggel távozó Elek Ákost.
Csakfoci Admin 2020. július 20., hétfő 11:54
Honlapunk információi szerint több klub is szívesen látná soraiban a MOL Fehérvártól nagy valószínűséggel távozó Elek Ákost.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. július 20., hétfő 11:54

A MOL Fehérvár FC hétfőn, a hivatalos oldalán jelentette be, hogy Futács Markó és Georgi Milanov mellett Elek Ákos is a Vidi II csapatával kezdi meg a felkészülést. A 48-szoros válogatott középpályás azonban valószínűleg nem marad sokáig Fehérváron, több klubnál is felmerült a neve.

Értesüléseink szerint Elek felkeltette a Debrecen érdeklődését, ahol komoly erősítésekbe kezdtek az NB I-es kiesést követően.

Az sem lenne azonban meglepő, ha a középpályás végül Diósgyőrben kötne ki, hiszen itthon eddig csak a Vidiben és a DVTK-ban futballozott.

Elek 2011-ben bajnok lett a fehérváriakkal, majd Törökországban, Kínában és Kazahsztánban is légióskodott. 2016-ban tagja volt a franciaországi Európa-bajnokságon a nyolcaddöntőig jutó magyar válogatottnak.

TOVÁBBI EXKLUZÍV HÍREKÉRT KÖVESD A CSAKFOCI.HU-T A FACEBOOKON IS:

Neked ajánljuk
Átigazolások
Csákvár / Puskás Akadémia
Öt játékos is visszatér Felcsútra
Már Felcsúton kezdik meg a felkészülést a fiatal futballisták.
Szeged
Megvan az első érkező
A 21 éves támadó középpályás 3 évre kötelezte el magát az NB II-es klubhoz.
Puskás Akadémia
Változások a szakmai stábban
Honlapunk információi szerint Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia vezetőedzője új asszisztens edzőkkel kezdheti meg a következő szezont.
Tovább az összes átigazoláshoz