Hivatalos: A Milanban is megforduló korosztályos válogatott védővel erősített az NB I újonca

A ZTE hivatalos honlapján jelentette be, hogy egy idényre kölcsönvette a MOL Fehérvár FC korábbi korosztályos válogatott hátvédjét, Tamás Krisztiánt.
Csakfoci Admin 2019. július 24., szerda 22:45
A ZTE hivatalos honlapján jelentette be, hogy egy idényre kölcsönvette a MOL Fehérvár FC korábbi korosztályos válogatott hátvédjét, Tamás Krisztiánt.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. július 24., szerda 22:45

A ZTE Demjén Patrik, Nikola Mitrovic, Radó András és Oleg Holodiuk után újabb játékossal erősítette meg keretét, miután a MOL Fehérvár FC-től egy évre kölcsönvették Tamás Krisztiánt, aki a zalaegerszegiek ötödik nyári szerzeménye.

A balhátvédként bevethető játékos az összes korosztályos válogatottban pályára lépett, 2011-ben pedig az AC Milan U19-es együttesébe igazolt. A milánóiaktól kölcsönbe a Serie B-ben szereplő Varese együtteséhez igazolt, majd a cseh élvonalbeli Slavia Praha csapatában futballozott. Ezt követően az olasz Spezia Calcio-ban, majd az NB I-es Gyirmótban játszott, az elmúlt két évben pedig a MOL Fehérvár FC-t erősítette, amellyel bajnoki címet és kupagyőzelmet ünnepelhetett a még mindig csak 24 éves játékos.

A ZTE már régóta érdeklődött irántam, télen is felmerült a váltás lehetősége, most végre sikerült nyélbe ütni az átigazolást – kezdte Tamás Krisztián a ztefc.hu-nak. – Szerettem volna új környezetbe kerülni, és megmutatni, mire vagyok képes, így már alig várom, hogy csütörtökön csatlakozhassak a ZTE felkészüléséhez.

Több külföldi klubban játszottam, ahol sok tapasztalatot gyűjtöttem, ezeket is fel fogom használni ahhoz, hogy minél jobb eredmény eléréséhez segítsem a Zalaegerszeget.

A ZTE új igazolásának első szavaiból is hallatszik, milyen lelkesedéssel érkezett új csapatához.

Azt biztosan megígérhetem, hogy a maximumot fogom nyújtani mind az edzéseken, mind a mérkőzéseken. Fizikailag gyors, nagy futómennyiséget bíró játékosnak tartom magam, ezen kívül a technikám az, ami az erősségem lehet majd. Nagy reményekkel és elánnal vetem magam a munkába, aminek biztos vagyok, hogy meg is lesz az eredménye! – tette hozzá.

Olvastad már?
A Loki Kazahsztánból igazolhat jól ismert támadót - hazai átigazolási hírek
A csakfoci.hu legkedveltebb rovatában ismét az NB I, az NB II és légiósainkat érintő piaci híreket gyűjtjük egy csokorba Nektek. Cikkünk folyamatosan frissül. Nézz vissza naponta többször is!
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Mosonmagyaróvár
Supka Attila
A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően az NB II-es Mosonmagyaróvár vezetőedzője lett Supka Attila.
Tovább az összes átigazoláshoz