Hamarosan befuthat a Vidi újabb bajnok igazolása - ennyi lehet az ára

Korábbi hírünknek megfelelően az észak-macedón-albán kettős állampolgárságú Jasir Asani is a MOL Fehérvárhoz igazolhat, a végleges árat is tudni véli egy külföldi lap.
Dudás Gábor 2019. augusztus 9., péntek 10:28
Korábbi hírünknek megfelelően az észak-macedón-albán kettős állampolgárságú Jasir Asani is a MOL Fehérvárhoz igazolhat, a végleges árat is tudni véli egy külföldi lap.
Szerző: Dudás Gábor 2019. augusztus 9., péntek 10:28

Az albániai Panorama Sport információi szerint a végéhez közelednek az egyeztetések Jasir Asani és a MOL Fehérvár FC ügyében, az északmacedón-albán kettős állampolgárságú, 24 éves szélső hamarosan a Vidihez igazolhat.

A lap úgy tudja, hogy az albán Partizani játékosáért ugyanannyit fizethet a magyar klub, mint néhány napja az északmacedón válogatott védőért, Visar Musliuért a Skhendijának - akkor 500 ezer euróról szóltak a hírek.

A portál azt írja, hogy Asani árát azt dobta meg 100 ezer euróval, hogy betalált a moldáv Sheriff Tiraspol elleni Európa Liga-selejtezőn, így klubja az eredeti 400 ezres árhoz még hozzátett az egyeztetések során.

A "100 ezer eurós" találat:

A 175 centiméter magas, korábbi albán U21-es válogatott Asani 2017 óta szerepel a Partizaninál, a helyi élvonalban 81 mérkőzésen 20 gól és 7 gólpassz a mérlege. Az előző idénye volt a legjobb, akkor 33 találkozón 8+5 ponttal zárt a kanadai tabellán.

Egy összeállítás Asaniról:

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Jakov Puljić
A Puskás Akadémia és Jakov Puljić 2025-ig szóló szerződést kötött egymással.
Újpest
Milos Kruscic/Nebojsa Vignjevic
Hivatalossá vált, amit szerdán előre jeleztünk: Milos Kruscicot a korábbi sikeredző, Nebojsa Vignjevic váltja az újpesti kispadon.
El Paso Locomotive FC
Demkó Márton
A 17 éves Demkó Márton is lehetőséget kapott arra, hogy az USL-ben szereplő El Paso felnőttcsapatával szerepelhessen.
Tovább az összes átigazoláshoz