Fiatal támadó lehet a Vidi negyedik igazolása az NB I-ből

Holnapunk értesülései szerint az NB I-ből kieső Haladás labdarúgócsapatának nigériai támadója, Funsho Bamgboye lehet a MOL Vidi FC negyedik nyári szerzeménye.
Csakfoci Admin 2019. június 27., csütörtök 17:46
Holnapunk értesülései szerint az NB I-ből kieső Haladás labdarúgócsapatának nigériai támadója, Funsho Bamgboye lehet a MOL Vidi FC negyedik nyári szerzeménye.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. június 27., csütörtök 17:46

A csakfoci.hu információi szerint megvan a MOL Vidi FC negyedik nyári szerzeménye is Funshoe Bamgboye személyében.

Úgy tudjuk, már megszületett az elvi megegyezés a felek között, így már csak a hivatalos bejelentés hiányzik az átigazolás véglegesítésével kapcsolatban.

Értesüléseink szerint a 20 éves támadót a DVSC szívesen kölcsönvette volna - akár a Viditől is -, viszont a hajdúságiak az elmúlt napokban két csatárt is szerződtettek, így meglehetősen kérdéses Bamgboye esetleges kölcsönvétele.

Bamgboye pályafutását a katari Aspire Academyben kezdte, ahol öt évet játszott, és részt vett hazája korosztályos válogatottjával a chilei U17-es világbajnokságon, amelyet megnyertek. 2016 november közepétől a Haladás tesztelte, majd 2017 telén a vasiak szerződtették, kontraktusa 2021 júniusáig érvényes a vasiaknál.

Bamgboye - aki a Vidi negyedik nyári igazolása lehet Kovács Dániel, Ivan Petrjak és Rus Adrián után - a mögöttünk hagyott idényben 31 tétmeccsen lépett pályára, négy gólt szerzett, és ugyanennyi gólpasszt jegyzett az NB I-től búcsúzó Haladás színeiben.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
PMFC
Weitner Ádám
A Kozármisleny ellen elszenvedett 3-0-s vereség után menesztették Weitner Ádámot, a PMFC vezetőedzőjét.
Ferencváros
Callum Styles
A Fradi újra megpróbálta megszerezni a 23 éves játékost, ám Styles az angol másodosztályba vágyott inkább. A Championshipbe való igazolás pedig klubja miatt nem jött össze.
Tovább az összes átigazoláshoz