Fehérvár: "Sajnálom, hogy így biztatják a csapatot" – Juhásznak nem tetszett a szurkolók kritikája

A liechtensteini Vaduz elleni egygólos győzelmet követően nem volt elégedett a látottakkal a fehérvári közönség, így Juhász Roland füttyszó közepette nyilatkozott a televíziónak.
Nyikes Zoltán 2019. július 26., péntek 17:44
A liechtensteini Vaduz elleni egygólos győzelmet követően nem volt elégedett a látottakkal a fehérvári közönség, így Juhász Roland füttyszó közepette nyilatkozott a televíziónak.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. július 26., péntek 17:44

Ahogyan arról már csütörtök este beszámoltunk, a MOL Fehérvár FC 1-0-ra legyőzte a liechtensteini Vaduz FC-t az Európa Liga-selejtező második körének odavágóján. A fehérvári együttes már az 5. percben előnyt szerzett Stopira fejes góljának köszönhetően, ezt követően nem tudta növelni az előnyét, a lefújást követően pedig a szurkolók hangot adtak elégedetlenségüknek. Juhász Roland az M4 Sportnak adott interjújában ki is tért a drukkerek reakciójára.

– Valahol nagyon fontos persze, hogy ne kapjunk gólt, de szerettünk volna nagyobb előnyre szert tenni. Az egyik dolog, amit elterveztünk a pontrúgások voltak, ezek működtek, az elején ebből sikerült vezetést szerezni, továbbá ebből voltak még veszélyes helyzeteink. A mezőnyben most nem sikerült olyan nagy lehetőségeket kialakítani, bár itt a végén még volt egy esélyünk. Két meccsről beszélünk, ezért minden bekapott gólnak nagy jelentősége van, örülök, hogy ma sikerült kapott gól nélkül lehozni a mérkőzést – mondta Juhász, majd kitért arra is, hogy a fehérvári szurkolók füttyszóval jutalmazták a győzelmet. –

Sajnálom, hogy a szurkolók így biztatják a csapatot,

nekik is tudomásul kell venni, hogy ez két meccsről szól, ha kaptunk volna egy gólt, ők lennének a legjobban felháborodva. Bízom benne, hogy idegenben sikerül gólt szereznünk és továbbjutunk.

Juhász hozzátette, egyetlen csapatot sem szabad lebecsülni az európai kupaporondon, minden meccs nagyon nehéz.

– Láthatjuk, hogy az előző fordulóban a Hajduk Split példáját, idegenbeli biztos győzelem után estek ki. Egy-egy gól dönthet, az 1-0 nem rossz eredmény. Nyertünk, persze elégedetlenek a szurkolók, de én összességében örülök az 1-0-s győzelemnek – zárta a védő.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Tovább az összes átigazoláshoz