Ezzel a csapattal avathatja fel stadionját a Vidi – a Fradinál rossz emlékeket ébreszt a klub

A fehérváriak az 1985-ös UEFA Kupa-elődöntőt játszanák újra.
Csakfoci Admin 2017. augusztus 30., szerda 16:40
A fehérváriak az 1985-ös UEFA Kupa-elődöntőt játszanák újra.
Szerző: Csakfoci Admin 2017. augusztus 30., szerda 16:40

A legfrissebb hírek szerint a súlyos statikai problémák miatt 2018 júniusában készül el a Videoton új stadionja. A bosnyák válogatottba visszatért Videoton-játékos, Anel Hadzic a radiosarajevo.ba-nak adott nyilatkozatában azt is elárulta, melyik együttessel vívnak meg a fehérváriak a stadion nyitómeccsén.

- A klubnál még mindig van egy fotó a Videoton-Zeljeznicar meccsről (a Vidi az 1985-ös UEFA Kupa-elődöntőjében ejtette ki a Zeljót 4-3-as összesítéssel – a szerk.). Ott van a szövetségi kapitányunk is rajta, Mehmed Baždarević, aki akkor a Zeljeznicar csapatkapiténya volt. A klubunk most épít egy új stadiont, és az a terv, hogy meghívják a csapatot egy visszavágóra. Ezt a klubigazgató mondta nekem, és nagyon szeretném, ha tényleg összejönne a meccs. 

A Vidinek jó emlékei lehetnek a csapatról, igaz, egy másik magyar együttesnek, a Fradinak már kevésbé. A zöld-fehérek 2015 nyarán kettős vereséggel búcsúztak az EL-ből a bosnyákok ellen.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Nikolai Frederiksen
A Fradi egy évre kölcsönvette a Vitesse támadóját, és a zöld-fehér klub vételi opcióval is rendelkezik.
CD Lugo
Joan Carrillo
A korábban Fehérváron és Debrecenben is dolgozott Joan Carrillo veheti át a spanyol másodosztályban a bennmaradásért küzdő Lugo irányítását.
Nyíregyháza Spartacus
Vass Ádám
A csakfoci.hu információi szerint a Gyirmótról távozó, 11-szeres válogatott Vass Ádám Nyíregyházán folytatja pályafutását.
Tovább az összes átigazoláshoz