Dúsgazdag EL-csapat szemelte ki magának a Vidi alapemberét - sajtóhír

Külföldi lapértesülések szerint elvinnék a magyar bajnoktól a középpálya egyik kulcsemberét, akinek az ára sem riasztja el az Európa Liga csoportkörében szerepelt kérőt. 
Dudás Gábor 2018. június 17., vasárnap 15:29
Külföldi lapértesülések szerint elvinnék a magyar bajnoktól a középpálya egyik kulcsemberét, akinek az ára sem riasztja el az Európa Liga csoportkörében szerepelt kérőt. 
Szerző: Dudás Gábor 2018. június 17., vasárnap 15:29

Mindössze fél évvel érkezése után elvinnék a Videotontól a macedón válogatott középpályást, Boban Nikolovot.

A macedón sport.kom.mk információi szerint a 23 éves játékost az orosz élvonalban a 4. helyen végzett FK Krasznodar szemelte ki magának. A lap beszámolója szerint a Vidi 130 ezer eurót fizetett érte januárban a Vardar Skopje csapatának, de ára azóta jelentősen megemelkedett, ám a vélhetően eurómilliós tétel sem riasztaná el a Premjer Liga egyik leggazdagabb élcsapatát, amely az Európa Liga csoportkörét is megjárta a nemrég véget ért klubidényben - írja a portál.

Nikolov 13 mérkőzésen lépett pályára az NB I-ben tavasszal, fontos szerepe volt a Videoton történetének harmadik aranyérmében, 3 góllal járult hozzá a nagy sikerhez.

A Krasznodarnál szerepel már egyébként egy korábbi NB I-es játékos, a volt ferencvárosi balbekk, az ecuadori Cristian Ramírez.

Olvastad már?
A hivatkozás nem elérhető
404 Not Found
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz