Bocsánatot kért a szurkolóktól a Videoton válogatott védője

Az elbukott évzáró és őszi bajnoki cím után szólalt meg a bekk.
Dudás Gábor 2017. december 10., vasárnap 16:56
Az elbukott évzáró és őszi bajnoki cím után szólalt meg a bekk.
Szerző: Dudás Gábor 2017. december 10., vasárnap 16:56

TABELLA: Az NB I állása itt!

Mint ismeretes, az eddigi listavezető nem sikerült szépen búcsúztatnia a naptári évet, az utolsó 2017-es bajnokiján a fehérvári gárda 1-0-s vereséget szenvedett a Haladás együttesétől, így az őszi elsőséget is át kellett adnia a Ferencvárosnak.

A találkozó után a zöld-foki szigeteki válogatott balhátvéd, Stopira nyilatkozott a vidi.hu-nak.

- Nagyon szomorú vagyok. Rengeteget dolgoztunk az egész szezon folyamán, sok meccset játszottunk. Azért jöttünk ide, hogy a három pont megszerzésével zárjuk az évet, de az utolsó percekben gólt kaptunk. A probléma, mint általában, most is a sok apró hibában rejlett, amik az egész meccs alatt már naggyá tevődtek össze. Egyenlő felek küzdelme zajlott a pályán, de a hibák eldöntötték a kimenetelt. Szeretnék elnézést kérni a szurkolóinktól, megérdemelték volna, hogy nyerjünk ma. Annyit tudok mondani, hogy nincs még vége a szezonnak, most rajtunk a sor, hogy a télen elgondolkodjunk a történteken. Javulnunk kell, ez egyértelmű. Most egy kicsit jómagam is pihenek és januártól újult erővel vetjük bele magunkat a felkészülésbe, hogy tavasszal megnyerjük a drukkereknek azt a bajnoki címet, amelyet megérdemelnek - értékelt a bekk.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
PMFC
Weitner Ádám
A Kozármisleny ellen elszenvedett 3-0-s vereség után menesztették Weitner Ádámot, a PMFC vezetőedzőjét.
Ferencváros
Callum Styles
A Fradi újra megpróbálta megszerezni a 23 éves játékost, ám Styles az angol másodosztályba vágyott inkább. A Championshipbe való igazolás pedig klubja miatt nem jött össze.
Tovább az összes átigazoláshoz