Bejelentette visszavonulását a Vidi bajnokcsapatának támadója

A székesfehérvári évekről sem felejtett el megemlékezni a közösségi oldalán Arturo Álverez, amikor bejelentette, hogy szögre akasztja a cipőjét.
Nyikes Zoltán 2019. március 3., vasárnap 10:57
A székesfehérvári évekről sem felejtett el megemlékezni a közösségi oldalán Arturo Álverez, amikor bejelentette, hogy szögre akasztja a cipőjét.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. március 3., vasárnap 10:57

Péntek este a hivatalos közösségi oldalán jelentette be a visszavonulását a Vidi FC második bajnokcsapatának játékosa, Arturo Álvarez.

A 33 éves korábbi támadó a magyarországi évei előtt megfordult az MLS-ben szereplő Dallas, San José, Portland és a Salt Lake együtteseiben is, majd a portugál Pacos Ferreirán keresztül vezetett az útja a székesfehérvári csapathoz, ahol 2013 és 2015 között futballozott.

Ezt követően az Egyesült Államokba igazolt a Chicago Fire-höz, majd karrierjének utolsó állomása a Houston volt. A 44-szeres salvadori válogatott Álvarez búcsúüzenetében a Vidiről is megemlékezett és magyarul köszönte meg az ott töltött éveket.

Köszönöm a Videoton FC-nek a lehetőséget, hogy Európában is játszhattam

Álvarez 56 NB I-es meccsen lépett pályára, ezeken nyolc gólt lőtt és tíz gólpasszt adott, míg a Magyar Kupában 7 találkozón egyszer volt eredményes.

https://www.instagram.com/p/BuefJURlK0-/

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Botka Endre
Meghosszabbította szerződését a Ferencvárossal Botka Endre - jelentette be hivatalos oldalán az NB I-es listavezető.
Debrecen
Ramil Sheydayev
Ezúttal a Debrecennel hozták kapcsolatba a Qarabag egyik legjobbját, a 27 éves Ramil Sheydayevet.
MOL Fehérvár
Cserkuti-Németh Olivér
Profi szerződést kapott a 16 éves csatár, Cserkuti-Németh Olivér, aki részt vett a Vidi téli edzőtáborában és már az NB III-as csapatban is bemutatkozott.
Tovább az összes átigazoláshoz