"Barátságtalan" Vidi-Dinamo: Fiola piros lapja és tömegjelenet az edzőmeccsen – videó

A Dinamo Zagreb-MOL Fehérvár felkészülési találkozó (2-1) hajrájában egy, a barátságos meccseken szokatlan jelenet is lejátszódott a pályán.
Dudás Gábor 2021. január 15., péntek 10:30
A Dinamo Zagreb-MOL Fehérvár felkészülési találkozó (2-1) hajrájában egy, a barátságos meccseken szokatlan jelenet is lejátszódott a pályán.
Szerző: Dudás Gábor 2021. január 15., péntek 10:30

A Vidi magyar válogatott védőjét, Fiola Attilát második sárgával kiállította a játékvezető, miután odanyomott egyet ellenfelének az oldalvonalnál. A jelenet miatt alaposan felkapták a vizet a horvátok, a kispadról többen is a pályára ugrottak, például a Dinamo Zagreb szakvezetője, Zoran Mamic is odaszólt valamit Fiolának.

Hála Istennek, mindenki megúszta sérülés nélkül a mérkőzést. Nagy kemény és nehéz meccs volt, mondhatni eléggé barátságtalan ahhoz képest, mint lennie kellett volna.

A védelem ma jobban működött a csapatnál, mint a középpálya vagy a támadósor, de ez érthető is, elég keményen edzettünk az utóbbi tíz napban, ezért voltak ma picit nehezebbek a lábak, ezért hiányzott a csapatból a frissesség – mondta a meccs után Mamic a 24sata.hr cikke szerint.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
Tovább az összes átigazoláshoz