Az előző idény egyik meglepetéscsapata lesz a Fehérvár partnere

Öt klub is megkereste a Pest megyei csapatot, ők a fehérváriakat választották.
Csakfoci Admin 2019. július 18., csütörtök 12:20
Öt klub is megkereste a Pest megyei csapatot, ők a fehérváriakat választották.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. július 18., csütörtök 12:20

Az MLSZ új szabályozása szerint a 2019/2020-as szezontól egy NB I-es, illetve egy NB II-es klub úgynevezett kooperációs szerződést köthet egymással, melynek értelmében az NB I-es klub öt 21 éven aluli játékosa kettős játékengedéllyel rendelkezhet. A kettős játékengedély lényege, hogy ha az adott fordulóban nem, vagy 45 percnél kevesebbet játszott a fiatal futballista az NB I-ben, akkor az NB II-ben is lehetőséghez juthat.

Ilyen szerződést kötött egymással a MOL Fehérvár FC, és az NB II-ben tavaly nagy meglepetésre 5. helyen végző, a Magyar Kupában pedig a negyeddöntőig jutó Budaörs SC, ezt a Pest megyei csapat hivatalos oldalán közölte. A megállapodás értelmében a 19 éves Mocsi Attila, a 18 éves Szabó Bálint és a szintén 18 esztendős Halmai Ádám kapott kettős szerződést, így el is utaztak a Budaörs szlovéniai edzőtáborába.

A klubhonlap tájékoztatása szerint öt élvonalbeli csapat is megkereste a budaörsieket az esetleges együttműködés kapcsán.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Mosonmagyaróvár
Supka Attila
A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően az NB II-es Mosonmagyaróvár vezetőedzője lett Supka Attila.
Tovább az összes átigazoláshoz