Angliában akar edzősködni a Vidi edzője, megvan a célpont is - sajtóhír

A Vidi II szakmai stábjában dolgozó Tímár Krisztián állítása szerint Angliában edzősködne, miután korábbi klubja, az angol harmadosztályú Plymouth lázasan keresi az új vezetőedzőt Derek Adams menesztését követően.
Csakfoci Admin 2019. május 2., csütörtök 20:44
A Vidi II szakmai stábjában dolgozó Tímár Krisztián állítása szerint Angliában edzősködne, miután korábbi klubja, az angol harmadosztályú Plymouth lázasan keresi az új vezetőedzőt Derek Adams menesztését követően.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. május 2., csütörtök 20:44

A plymouthherald.co.uk beszámolója szerint az angol harmadosztályban szereplő Plymouth Argyle új vezetőedzőt keres, miután múlt vasárnap azonnali hatállyal menesztették az Accrington ellen elszenvedett 5-1-es vereség után Derek Adamst. Helyette ideiglenesen Kevin Nancekivell irányít a következő fordulókban.

A lap lehetséges utódként emlegeti játékosként 2007 és 2011 között négy évig a klubot szolgáló Tímár Krisztiánt is, aki 2017 nyara óta a Vidi II szakmai stábjában dolgozik.

Hozzáteszik, Tímár augusztusban fogja elvégezni az UEFA A licences edzőképzését, így nem ütközne akadályba az alkalmazása. A korábbi négyszeres magyar válogatott játékos ugyanakkor az egyik közösségi oldalán felfedte, kipróbálná magát a Plymouthn-nál mint edző.

Az álmom válna valóra, ha a Plymouth edzője lehetnék, és visszajuttatnám őket a Championshipbe (az angol másodosztály - a szerk.) – idézi Tímár szavait a portál, aki mellett Neil Warnock, Ian Holloway, Graham Coughan, Darrell Clarke, Keith Hill, Andy Morrison és Darren Way is szóba került az angol csapatnál.

A Plymouth a bajnokságban 45 forduló 47 pontot gyűjtött, és a kiesést jelentő 21. helyen áll League One tabelláján.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Botka Endre
Meghosszabbította szerződését a Ferencvárossal Botka Endre - jelentette be hivatalos oldalán az NB I-es listavezető.
Debrecen
Ramil Sheydayev
Ezúttal a Debrecennel hozták kapcsolatba a Qarabag egyik legjobbját, a 27 éves Ramil Sheydayevet.
MOL Fehérvár
Cserkuti-Németh Olivér
Profi szerződést kapott a 16 éves csatár, Cserkuti-Németh Olivér, aki részt vett a Vidi téli edzőtáborában és már az NB III-as csapatban is bemutatkozott.
Tovább az összes átigazoláshoz