A Vidi vitte volna a Manchester City távozó játékosát - ez a csapat licitált rá a fehérváriakra

Brit sajtóhírek szerint a MOL Fehérvár FC is lecsapott volna a Manchester City-től távozó nigériai Tom Dele-Bashirura. Jött azonban egy visszautasíthatatlan ajánlat.
Dudás Gábor 2019. július 25., csütörtök 12:07
Brit sajtóhírek szerint a MOL Fehérvár FC is lecsapott volna a Manchester City-től távozó nigériai Tom Dele-Bashirura. Jött azonban egy visszautasíthatatlan ajánlat.
Szerző: Dudás Gábor 2019. július 25., csütörtök 12:07

A clubcall.com brit fociportál szerint a MOL Fehérvár is kiszemelte magának a Manchestertől City-től 14 év után távozó Tom Dele-Bashirura. A 19 éves, manchesteri születésű és eddigi teljes pályafutását az angol bajnoknál eltöltő nigériai U20-as válogatott középpályásért 220 ezer fontnyi nevelési költséget, kompenzációt is kellett volna fizetnie a Magyar Kupa címvédőjének, ám végül nem a magyar megkeresésre bólintott rá a tehetség.

Az ugyancsak a Premier League-ben szereplő Watford ugyanis a legkedvezőbb, az ugyancsak brit TeamTalk szerint nagyon komoly ajánlatot tette meg a játékosnak, aki végül hat évre alá is írt a "Darazsakhoz".

Honlapunk úgy tudja egyébként, hogy a fiatal játékost többször is megnézte a Vidi stábja, többek között az U20-as vb-n is, valamint ő is járt Magyarországon, megnézte a körülményeket, és erősen el is gondolkodott azon, hogy aláírjon a fehérváriakhoz, de a Watford megkeresése után már nem volt esély arra, hogy ideszerződjön.

Dele-Bashiru mindössze egyszer, a Ligakupában kapott szerepet a nagycsapatban, tétmérkőzésen (ezért aztán 2018-ban ő is a sorozat győztesének tudhatta magát), ezért döntött úgy, hogy hosszú évek után elhagyja nevelőklubját.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Tovább az összes átigazoláshoz