A Vidi vinné az egyik legnagyobb erdélyi tehetséget – magyar válogatott is lehet belőle

Négy nyelven beszélő fiatal csúcstartóval erősíthet a Vidi, sőt, a fiatal kapus hosszútávon akár a magyar válogatottnak is hasznára válhat sajtóhírek szerint.
Csakfoci Admin 2020. január 26., vasárnap 17:13
Négy nyelven beszélő fiatal csúcstartóval erősíthet a Vidi, sőt, a fiatal kapus hosszútávon akár a magyar válogatottnak is hasznára válhat sajtóhírek szerint.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. január 26., vasárnap 17:13

A 17 évesen 193 centi magas Hindrich Ottó másfél éven keresztül szerepelt a román harmadosztályban, de szeptember óta rendszeres résztvevője az élvonalban bajnoki címvédő CFR Cluj edzéseinek. Január 22-én Hindrich be is állhatott a kolozsváriak felnőtt csapatának kapujába az ír bajnok Dundalk ellenében 2-1-re megnyert edzőmeccsen, ezzel pedig ő lett a CFR legfiatalabb debütánsa. Még edzőmeccsen sem játszott senki ennyi idősen a klub színeiben korábban.

A román GSP szerint ugyanakkor nem biztos, hogy a jövőben is a román első osztályra fog készülni a fiatal kapus, hiszen értesüléseik szerint a MOL Fehérvár FC intenzíven érdeklődik játékjoga iránt.

A portál úgy tudja, hogy a fehérváriak már nyáron is tettek ajánlatot Hindrichért, ám akkor a klubok nem jutottak dűlőre.

Azt is hozzáteszik, hogy az NB I második helyén álló csapat illetékesei közölték a játékossal, hogy segítségére lesznek a magyar válogatottsághoz szükséges papírmunka elintézésében.

Az oldal a játékossal kapcsolatban azt is megemlíti, hogy szépen induló sportolói karrierje mellett a magyar nyelvű gimnáziumba járó Hindrich Ottó tanulmányait is igen komolyan veszi, még a spanyolországi edzőtábor alatt is próbált lépést tartani osztálytársaival. Ugyancsak nem mindennapi tény, hogy a román és magyar nyelvek mellett Hindrich németül és angolul is folyékonyan beszél.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Balabás Bence
Zalaegerszegre teszi át székhelyét az Austria Wientől a 16 éves középpályás, Balabás Bence, aki alapember az U17-es válogatottban. Korábban a Fradi és a Puskás Akadémia utánpótlásában is játszott.
Kisvárda
Driton Camaj
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Driton Camaj iránt egy török klub érdeklődik, de az ottani átigazolási piac közelgő zárása miatt nem biztos, hogy összejön az egyezség.
Ferencváros
Kwaku Bonsu Osei
Januárban a Fradinál járt próbajátékon Kwaku Bonsu Osei, a ghánai végül a szerb bajnokságba igazolt.
Tovább az összes átigazoláshoz