Fotó: dvtk.eu

Távozhat Pintéréktől a magyar válogatott védő - így áll az ügye

Honlapunk értesülései szerint elképzelhető, hogy Guzmics Richárd távozik a Mezőkövesdtől, azonban az elválás nem ígérkezik könnyűnek, a felek a hírek szerint erről egyeztettek az utóbbi időben.
Csakfoci Admin 2021. február 10., szerda 10:18
Fotó: dvtk.eu
Honlapunk értesülései szerint elképzelhető, hogy Guzmics Richárd távozik a Mezőkövesdtől, azonban az elválás nem ígérkezik könnyűnek, a felek a hírek szerint erről egyeztettek az utóbbi időben.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. február 10., szerda 10:18

Guzmics Richárd 2020 január végén nagy reményekkel igazolt az akkor még Kuttor Attila által irányított Mezőkövesdhez. A rutinos játékost - a hivatalos tájékoztatások szerint - sokáig sérülés hátráltatta, majd felépülése után - amikor visszakerülhetett volna a csapatba - a koronavírus-járvány miatti kényszerszünet gátolta meg a pályára lépését. Az elmúlt egy évben így összesen csak hat NB I-es bajnokin játszott, így a kövesdieknek nem feltétlenül éri meg a keretükben tartani a bekket.

A zuhanyhíradóban éppen ezért már többször is felmerült annak a lehetősége, hogy Guzmics távozik Mezőkövesdről, de aztán mindig maradt. Értesüléseink szerint ez a téma ismét napirenden van, a Mezőkövesd magyar válogatott hátvédje elhagyhatja a klubot.

Úgy tudjuk, egy ideje zajlanak az egyeztetések a távozásának feltételeiről a felek között, az elválás azonban nem ígérkezik könnyűnek.

Megkerestük a játékost is az információval kapcsolatosan, ő azonban kitérő választ adott, értesüléseinket egyelőre nem szerette volna kommentálni.

Guzmics a Mezőkövesdet megelőzően a Haladás színeiben lépett pályára az NB I-ben több szezonon át, pályafutása során légiósként is kipróbálhatta magát, többek között a Slovan Bratislava, a kínai Jenpien Funde és a lengyel Wisla Krakkó futballistája is volt.

Olvastad már?
Honvéd: Kupadöntős kapust igazolhatnak a balhés amerikai helyett
A csakfoci.hu értesülései szerint Szappanos Péter, a Mezőkövesd kapusa szerződése lejártával nem marad a csapatnál és nyáron a Honvéd csapatában folytathatja pályafutását.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Gulácsi Péter
A kispadra szorult Gulácsi Péter "elgondolkodik a jövőjéről" az RB Leipzignél - írja a német Kicker.
Honvéd/MLSZ
Bobby Davison
Az FTC korábbi vezetőedzője, Bobby Davison elárulta, hogy 18 hónappal ezelőtt a Honvéd vezetőivel tárgyalt, egy hónapja pedig elküldte az önéletrajzát az MLSZ-nek, mert szívesen dolgozna az utánpótlásban is.
Légiósok
Kleinheisler László
Görögországban azt írják, hogy a téli átigazolási időszakban távozhat a Panathinaikosztól Kleinheisler László, aki akár Horvátországba vagy Magyarországra is visszatérhet.
Tovább az összes átigazoláshoz