Pintér az előző NB I-es idény egyik leggólerősebb védőjével erősíthet

A csakfoci.hu értesülései szerint könnyen elképzelhető, hogy Mezőkövesden folytatja pályafutását Szépe János, aki az elmúlt három évben a ZTE-ben játszott.
Csakfoci Admin 2021. június 8., kedd 15:42
A csakfoci.hu értesülései szerint könnyen elképzelhető, hogy Mezőkövesden folytatja pályafutását Szépe János, aki az elmúlt három évben a ZTE-ben játszott.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. június 8., kedd 15:42

A csakfoci.hu információi szerint jó eséllyel Mezőkövesden folytatja pályafutását Szépe János, a ZTE FC korábbi védője. A 25 éves bekk szerződése lejárt a kék-fehér együttesnél, amit a vezetőség nem hosszabbított meg, így szabadon igazolhatóként nézhet magának új csapatot.

Honlapunk értesülései szerint a korábban a ZTE színeiben közel 50 mérkőzésen pályára lépő hátvéd Pintér Attila együttesénél edz, és amennyiben sikerül megállapodniuk a feleknek a részletekről, akkor hamarosan hivatalossá válhat a klubváltás.

Szépe tagja volt az NB I-be feljutott ZTE FC csapatának, a mögöttünk hagyott idényben 20 mérkőzésen lépett pályára és négy gólt szerzett a bajnokságban - amivel az NB I-es védők között az egyik leggólerősebb volt -, valamint egyszer betalált a Magyar Kupában is. Pályafutása kezdetén a DAC-ban nevelkedett, majd innen Mosonmagyaróvárra került, majd a Zalaegerszeg játékosa is volt.

Olvastad már?
A Loki Kazahsztánból igazolhat jól ismert támadót - hazai átigazolási hírek
A csakfoci.hu legkedveltebb rovatában ismét az NB I, az NB II és légiósainkat érintő piaci híreket gyűjtjük egy csokorba Nektek. Cikkünk folyamatosan frissül. Nézz vissza naponta többször is!
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Román foci
Joao Janeiro
A korábban a Szegeden, Kisvárdán, Dunaszerdahelyen és Debrecenben is dolgozó Joao Janeiro az FC U Craiova 1948 együttesénél dolgozik a jövőben.
Mezőkövesd
Kuttor Attila
Tóth László sportigazgató fontos bejelentést tett Kuttor Attila vezetőedző jövőjéről.
MTK/Újpest
Nemanja Antonov
Az NB I utóbbi éveinek egyik legmeghatározóbb védője szabadon igazolható játékossá vált a szezon végén, és a felmerülő ajánlatok közül az MTK Budapestét fogadta el.
Tovább az összes átigazoláshoz