NB I: Pintér a Diósgyőr száműzött játékosával erősíthet

A csakfoci.hu információi szerint minden bizonnyal Mezőkövesden folytatja pályafutását Rui Pedro, a Diósgyőrtől távozó támadó középpályása.
Csakfoci Admin 2021. február 15., hétfő 14:57
A csakfoci.hu információi szerint minden bizonnyal Mezőkövesden folytatja pályafutását Rui Pedro, a Diósgyőrtől távozó támadó középpályása.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. február 15., hétfő 14:57

Két héttel ezelőtt jelentette be hivatalos felületein a Diósgyőr, hogy a 32 éves portugál középpályás, Rui Pedro gyenge teljesítménye miatt kikerült a felnőttcsapat keretéből, az elmúlt időszakban az NB III Keleti csoportjában szereplő DVTK II edzéseit látogatta. Hozzátették: megfelelő ajánlat esetén szabadon távozhat a borsodiaktól, amire hivatalosan hétfő délután sor került.

A csakfoci.hu értesülései szerint Rui Pedro a megyei rivális Mezőkövesdnél folytatja pályafutását, miután mindenben megegyezett Pintér Attila együttesével. Úgy tudjuk, a portugál támadó középpályás

már aláírta a szerződését a leendő csapatával, a hivatalos bejelentésre pedig napokon belül sor kerülhet.

Rui Pedro 2019 szeptemberében a Ferencvárostól igazolt Diósgyőrbe, előtte a Haladás és a Ferencváros játékosa is volt magyarországi pályafutása során.

TOVÁBBI EXKLUZÍV HÍREKÉRT KÖVESD A CSAKFOCI.HU-T A FACEBOOKON IS:

Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
Tovább az összes átigazoláshoz