Megerősítve: Bajnokságon belülről igazolt rutinos védőt Pintér - hivatalos

Megerősítést nyert a csakfoci.hu korábbi információja: a Pintér Attila által irányított Mezőkövesdnél folytathatja pályafutását Vági András, a Paksi FC korábbi hátvédje.
Csakfoci Admin 2021. június 21., hétfő 17:49
Megerősítést nyert a csakfoci.hu korábbi információja: a Pintér Attila által irányított Mezőkövesdnél folytathatja pályafutását Vági András, a Paksi FC korábbi hátvédje.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. június 21., hétfő 17:49

Néhány órával cikkünk megjelenése után a Mezőkövesd hivatalos oldalán erősítette meg értesülésünket: a matyóföldi klub szerződtette Vági Andrást, aki korábban másfél évig erősítette a csapatot.

ELŐZMÉNYEK

Napra pontosan egy héttel ezelőtt jelentette be hivatalos oldalán a Paksi FC, hogy Vági András közös megegyezéssel szerződést bontott, így szabadon igazolhatóként nézhet magának új csapatot.

A csakfoci.hu információi szerint elképzelhető, hogy Vági András az előző NB I-es idényben 8. helyen végző Mezőkövesdnél folytatja pályafutását.

A 32 éves szélső védő előbb 2011 és 2014 között, majd 2019 nyara óta a Diósgyőrt erősítette, idén februártól a Paks színeben játszott, ahol 3 NB I-es és 4 NB III-as mérkőzésen lépett pályára. Vági korábban másfél évig kölcsönben szerepelt Mezőkövesden.

Olvastad már?
Pörög már a piac az NB I-es csapatoknál - átigazolási körkép
Így állnak a magyar élvonal klubjai a nyári átigazolási időszak hivatalos kezdetét követően az érkezők, a távozók és a jelöltek terén. Körkép az eddig történtekről.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest/Paks
Rácz Gergő
Az MTK végleg megvásárolta Rácz Gergőt a Paksi FC-től, miután a 27 éves kapus a tavaszi idényben kölcsönben erősítette a fővárosiakat.
NB II
Bejelentették az új edzőt
Hivatalos bejelentés: NB II-es csapatnál nevezték ki a Vidivel Magyar Kupát nyert edzőt.
Ferencváros
Serdar Dursun
A törökök szerint a Fradi érdeklődik Serdar Dursun iránt, a csakfoci.hu azonban úgy tudja, hogy a hír nem igaz.
Tovább az összes átigazoláshoz