Kezezés és hatalmas műesés: Guzmics majdnem antihős lett a Honvéd ellen - videók

A 28-szoros válogatott Guzmics Richárd rossz meccset fogott ki a kispestiek ellen, hiszen kezezésével és homorításával is bajba sodorta a csapatot.
Csakfoci Admin 2020. február 2., vasárnap 12:04
A 28-szoros válogatott Guzmics Richárd rossz meccset fogott ki a kispestiek ellen, hiszen kezezésével és homorításával is bajba sodorta a csapatot.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. február 2., vasárnap 12:04

A nemzetközi kupaindulás szempontjából kiemelt fontossággal bíró Honvéd-Mezőkövesd mérkőzés 28. percében a menteni igyekvő Guzmics kezéről vágódott le Moutari lövése a tizenhatoson belül, így büntetőhöz, és ezáltal vezetéshez jutottak a kispestiek, a matyóföldiek téli igazolása pedig sárga lapot kapott.

- Nem tudok mit csinálni, nem tudom levágni a kezemet, ott volt a testem mellett. - emlékezett vissza az M4 Sportnak a korábbi válogatott védő. - Megcsúszott a labda, a bíró pedig tizenegyest ítélt. Ez már a múlt, nem akarok ezzel a szituációval többet foglalkozni.

Guzmics Richárd kezezése a Honvéd ellen

Később Nagy Dániel és Besirovic révén fordítani tudott a Kövesd, ám a 79. percben ismét Guzmics került középpontba: a kispesti George Mayron fenyegető mozdulata után hatalmas homorítással próbált ellenfelének lapot kiharcolni. Ezt azonban látta Iványi Zoltán játékvezető, aki figyelmeztette a 32 éves magyar bekket, aki akár második sárgáját is megkaphatta volna műesésért. A mérkőzés 2-1-es kövesdi győzelemmel zárult.

Guzmics Richárd hatalmas műesése

Neked ajánljuk
Átigazolások
BVSC
Szekeres Tamást nevezhetik ki
Információink szerint a jövőben Szekeres Tamás felelhet a BVSC-nél lévő szakmai munkáért.
Ferencváros
Arbër Hoxha
Az ulloi129.hu szerint valóban a klub látókörében van a horvát lapok által a Fradival szóba hozott Slaven Belupo-szélső, Arbër Hoxha.
Légiósok
Gulácsi Péter
A kispadra szorult Gulácsi Péter "elgondolkodik a jövőjéről" az RB Leipzignél - írja a német Kicker.
Tovább az összes átigazoláshoz