Horvát kapussal bővült az NB I-es klub kerete – eddig írt alá

Honlapunk információi szerint Kuttor Attila csapatánál folytatja a pályafutását a legutóbb a dán élvonalbeli Vejlénél játszó 23 éves hálóőr.
Nyikes Zoltán 2019. március 25., hétfő 18:55
Honlapunk információi szerint Kuttor Attila csapatánál folytatja a pályafutását a legutóbb a dán élvonalbeli Vejlénél játszó 23 éves hálóőr.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. március 25., hétfő 18:55

A csakfoci.hu információi szerint egy kapussal bővült az NB I-ben szereplő Mezőkövesd Zsóry FC kerete, miután a klub szerződtette a huszonhárom éves horvát kapust,

Dino Hodzicot, aki a szezon végéig szóló megállapodást írt alá.

A hálóőr az év eleje óta szabadon igazolható volt, legutóbb a dán élvonalbeli Vejle BK-nál játszott, korábban pedig megfordult a szintén dán FC Fredericiánál, valamint hazájában az alsóbb osztályú Zmaj Makarskánál, a NK Neretva Metkovicnál, az NK Trnje Zagrebnél és a NK Hrvatski Dragovoljacnál is.

Hodzic a most futó idény őszi idényében három bajnokin lépett pályára a Vejle tartalékcsapatában, legutóbb október 23-án lépett pályára tétmeccsen.

Kuttor Attila vezetőedző számára így három játékos áll rendelkezésre az első csapatnál kapusposzton Dombó Dávid, Szappanos Péter és Dino Hodzic személyében.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Csákvár / Puskás Akadémia
Öt játékos is visszatér Felcsútra
Már Felcsúton kezdik meg a felkészülést a fiatal futballisták.
Szeged
Megvan az első érkező
A 21 éves támadó középpályás 3 évre kötelezte el magát az NB II-es klubhoz.
Puskás Akadémia
Változások a szakmai stábban
Honlapunk információi szerint Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia vezetőedzője új asszisztens edzőkkel kezdheti meg a következő szezont.
Tovább az összes átigazoláshoz