Fontos változások az NB I-es klub keretében – ők lehetnek a távozók

Honlapunk információja szerint a Mezőkövesd Zsóry FC vezetőedzője, Kuttor Attila nem számít a továbbiakban Patrick Mevoungoura és Szakály Dénesre sem.
Nyikes Zoltán 2019. február 20., szerda 10:01
Honlapunk információja szerint a Mezőkövesd Zsóry FC vezetőedzője, Kuttor Attila nem számít a továbbiakban Patrick Mevoungoura és Szakály Dénesre sem.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. február 20., szerda 10:01

Ugyan február 14-én lezárult az átigazolási időszak a magyar klubok számára, ám a Mezőkövesd Zsóry FC háza táján továbbra is zajlik az élet a keret összetételét illetően.

Honlapunk megbízható forrásból úgy értesült, hogy Kuttor Attila vezetőedző jelezte két játékosa, Patrick Mevoungou és Szakály Dénes felé, hogy nem számít rájuk a tavaszi szezonban. Úgy tudjuk, az említett focistákkal közös megegyezéssel szerződést bonthat a klub, addig pedig a második csapatnál edzenek.

A 33 éves kameruni légiós 2018 nyarán érkezett a borsodiakhoz a Puskás Akadémiától, a most futó szezonban tizenhárom mérkőzésen jutott szóhoz, a kezdőcsapatban tíz alkalommal kapott helyet.

Szakály szintén az idény elején került Mezőkövesdre, a bajnokságban tíz találkozón adott neki lehetőséget Kuttor Attila, ám gólt csak a Magyar Kupában lőtt – dupla a Fővárosi Vízművek SK ellen. A borsodi csapat huszonegy fordulót követően a hetedik helyen áll a bajnokságban, míg az MK-nyolcaddöntőben a Szombathelyi Haladás ellen néz farkasszemet.

Olvastad már?
A hivatkozás nem elérhető
404 Not Found
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz