Az NB I élcsapata a Liverpoolt is megjárt legenda együttesével mérkőzik meg

Az NB I-ben második helyen álló Mezőkövesd a kéthetes válogatott szünet alatt Kamerun U23-as csapatával játszik felkészülési mérkőzést.
Csakfoci Admin 2019. október 8., kedd 9:13
Az NB I-ben második helyen álló Mezőkövesd a kéthetes válogatott szünet alatt Kamerun U23-as csapatával játszik felkészülési mérkőzést.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. október 8., kedd 9:13

Nem akármilyen hírről számolt be hétfő este az idei NB I-es szezont parádésan kezdő Mezőkövesd klubhonlapja.

A matyóföldiek tájékoztatása szerint a következő két hét során Mezőkövesden készül Kamerun U23-as nemzeti csapata, melynek a szakmai munkájukat Rigobert Song Bahang koordinálja, aki az országuk egyik legelismertebb legendája. Pályafutása során összesen 137 alkalommal viselte hazája címeres mezét, ezzel egyedülálló rekorder az afrikai ország életében. Klubszinten több európai nívós együttesben is játszott: Metz, Liverpool, West Ham United, FC Köln, RC Lens, Galatasaray, Trabzonspor. A francia Metz csapatában együtt futballozott a Mezőkövesd Zsóry FC asszisztensedzőjével, Tóth Mihállyal.

Mivel a válogatott szünet miatt a magyar élvonalban nincs forduló a hétvégén, így az itt tartózkodásuk csúcspontja egy edzőmérkőzés lesz a sárga-kékek első csapatával.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Kuznyecov Szergej
A csakfoci.hu számolt be először arról vasárnap, hogy Kuznyecov Szergej az egyik jelölt a győri kispadra. A Kisalföld ezúttal azt írja, hogy csütörtökön Győrben járt Kuznyecov és az ETO vezetőivel tárgyalt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Tovább az összes átigazoláshoz