Mervónak az NB I dob mentőövet? - ez a csapat igazolná le

Megrekedt lengyelországi karrierjét hazai klubra cserélheti.
Dudás Gábor 2017. január 10., kedd 16:57
Megrekedt lengyelországi karrierjét hazai klubra cserélheti.
Szerző: Dudás Gábor 2017. január 10., kedd 16:57

Bár biztatóan indult Mervó Bence lengyelországi karrierje, a támadó sorsa egy ideje kedvezőtlenre fordult az Ekstraklasában. A fiatal támadó augusztus vége óta mindössze egyszer töltött el 90 percet a pályán, a többségében csak a kispadon ülhetett a Slasknál, általában csak percekre vetették be. Nem meglepő, hogy Lengyelországban is téma egy ideje a sorsa, a kinti sajtó szerint nem zárható ki a klubváltása.

 

Lengyelországból származó információink szerint a magyar bajnokság is mentőöv lehet a támadó számára: a hírek szerint a Haladás szívesen szerződtetné az utóbbi időben mellőzött csatárt. Honlapunk megkereste ez ügyben Tóth Miklóst, a vasiak ügyvezetőjét, aki annyit mondott, ebben az ügyben semmi nem zárható ki, de bővebben nem szeretné a híreket kommentálni.

{div class:widget-box}{module Lájkolj minket!}{/div}

Mervó hazatérése azért sem lenne meglepő, mert Mészöly Géza pár napja arról beszélt, hogy egy olyan játékossal erősítené meg a támadószekciót, aki szerinte erősítést jelentene, korábban pedig már dolgoztak együtt - Mervó pedig folyamatosan játszott nála a korosztályos válogatottban.

A hazai átigazolási híreket ITT találod - kattints!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz