Légiósok: A fél NB I akarja a magyar válogatott védőt - itt köthet ki

Nem sikerült beverekednie magát a Slovan Bratislava kezdőcsapatába a 32 éves játékosnak, aki információink szerint már a télen hazatérhet az NB I-be.
Nyikes Zoltán 2019. október 7., hétfő 17:30
Nem sikerült beverekednie magát a Slovan Bratislava kezdőcsapatába a 32 éves játékosnak, aki információink szerint már a télen hazatérhet az NB I-be.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. október 7., hétfő 17:30

Az év eleji átigazolási szezonban szerződött a szlovák élvonalbeli Slovan Bratislavához a 28-szoros magyar válogatott védő, Guzmics Richárd, aki azonban nem tudott alapemberré válni a Holman Dávidot is foglalkoztató együttesben.

A 32 éves játékos az előző idényben tíz alkalommal lépett pályára a pozsonyiaknál tavasszal - csak négyszer a kezdőcsapat tagjaként -, majd a most futó szezonban sem tudta meggyőzni edzőjét, aki csak három élvonalbeli bajnokin adott neki neki lehetőséget eddig. Honlapunk információi szerint Guzmics már a téli átigazolási szezonban csapatot válthat, nagy valószínűség szerint pedig újra az NB I-ben folytathatja pályafutását.

Úgy tudjuk, a magyar válogatott védőt öt élvonalbeli együttes is szívesen látná a soraiban, ám értesüléseink szerint jó eséllyel a Mezőkövesd lesz a befutó, miután a felek már meg is egyeztek a lényegi kérdésekben.

A rutinos hátvéd eddig csupán a Haladás színeiben lépett pályára az NB I-ben, 2008 és 2014 között 168 élvonalbeli meccsig jutott, két éven keresztül pedig csapattársa volt Kuttor Attilának, a Mezőkövesd jelenlegi vezetőedzőjének is.

Neked ajánljuk
Átigazolások
BVSC
Szekeres Tamást nevezhetik ki
Információink szerint a jövőben Szekeres Tamás felelhet a BVSC-nél lévő szakmai munkáért.
Ferencváros
Arbër Hoxha
Az ulloi129.hu szerint valóban a klub látókörében van a horvát lapok által a Fradival szóba hozott Slaven Belupo-szélső, Arbër Hoxha.
Légiósok
Gulácsi Péter
A kispadra szorult Gulácsi Péter "elgondolkodik a jövőjéről" az RB Leipzignél - írja a német Kicker.
Tovább az összes átigazoláshoz