Fotó: ujpestfc.hu

Megerősítve: Újabb légiós távozott az NB I-es csapattól - ismerős arcok közé került

A Kisvárda hivatalosan is bejelentette, amit honlapunk már előre jelzett: Karaszjuk után Cukalasz is távozott az ötödik helyen álló NB I-es csapattól.
Nyikes Zoltán 2020. december 30., szerda 8:48
Fotó: ujpestfc.hu
A Kisvárda hivatalosan is bejelentette, amit honlapunk már előre jelzett: Karaszjuk után Cukalasz is távozott az ötödik helyen álló NB I-es csapattól.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. december 30., szerda 8:48

FRISSÍTÉS

A Kisvárda hivatalosan is megerősítette, a csakfoci.hu korábbi információját: két év után távozott a csapattól a görög középpályás, Sztavrosz Cukalasz, akinek felbontották a szerződését a játékos kérésére.

- A 32 éves középpályásunk a családja nélkül élt Kisvárdán, a nyáron született meg a második gyermeke, a szeretteitől való távollétet érthetően nehezen viselte. Az utóbbi időben a kezdőcsapatban sem tudta annyiszor kiharcolni a helyét, mint korábbi időszakában, így a vezetőség nem gördített akadályt a kérése, tehát a távozása elé - szól a várdaiak közleménye.

Időközben pedig új klubja is bejelentette a görög játékos érkezését, ahogyan azt jeleztük, Cukalasz a ciprusi Nea Szalamisznál folytatja pályafutást, miután fél plusz egyéves szerződést írt alá új klubjánál.


KORÁBBAN ÍRTUK

csakfoci.hu információi szerint jó eséllyel újabb légiós távozhat a téli átigazolási szezonban Kisvárdáról. Úgy tudjuk, hogy a görög középpályás, Sztavrosz Cukalasz nagy valószínűség szerint a ciprusi első osztályú Nea Szalamiszhoz igazolhat, ahol újra együtt játszhat a korábbi kisvárdai csapattársával, Teodorosz Beriosszal, valamint a Honvédban is megforduló brazil támadóval, Danilóval.

Honlapunk úgy értesült, hogy Cukalasz már részt is vett a Nea Szalamisz edzésein és napokon belül hivatalossá válhat az átigazolás.

A görög játékos 2019 telén érkezett Kisvárdára, amelynél rögtön alapemberré vált, 15 meccs alatt négy gólt is szerzett, majd az előző idényben is kirobbanthatatlan volt a kezdőcsapatból, 27 találkozón 3 gól és két gólpassz volt a mérlege. Cukalaszt a most futó idényben is sokat játszott az NB I ötödik helyén telelő csapatánál, 13 meccsen egyszer vette be az ellenfelek kapuját.

Hazájában folytathatja a másik távozó légiós

Roman Karaszjuk távozását korábban már bejelentette a Kisvárda, ám egyelőre hivatalosan még nem talált magának új csapatot. Információink szerint a 29 éves védekező középpályást az ukrán élvonalbeli Rukh Lviv látna szívesen.

Olvastad már?
A Loki Kazahsztánból igazolhat jól ismert támadót - hazai átigazolási hírek
A csakfoci.hu legkedveltebb rovatában ismét az NB I, az NB II és légiósainkat érintő piaci híreket gyűjtjük egy csokorba Nektek. Cikkünk folyamatosan frissül. Nézz vissza naponta többször is!
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Mosonmagyaróvár
Supka Attila
A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően az NB II-es Mosonmagyaróvár vezetőedzője lett Supka Attila.
Kisvárda
Milos Kruscic
A csakfoci.hu információi igaznak bizonyultak: a Kisvárda vezetőedzője lett az Újpestről távozott Milos Kruscic.
Tovább az összes átigazoláshoz