Fotó: kisvardafc.hu

Révész megrendítő vallomása: "Mentő vitt el, elpukkant egy ér az agyamban"

A családja kérésére és a saját egészsége érdekében is vissza kellett vennie a munkából a Kisvárda korábbi sportigazgatójának.
Nyikes Zoltán 2022. július 20., szerda 9:18
Fotó: kisvardafc.hu
A családja kérésére és a saját egészsége érdekében is vissza kellett vennie a munkából a Kisvárda korábbi sportigazgatójának.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. július 20., szerda 9:18

Hatalmas közhely, de igaz: az egészség a legfontosabb. A fájdalmas leckét immáron Révész Attila is megtanulta, méghozzá a saját bőrén. Az NB I-ben ezüstérmes Kisvárda sportigazgatója a tavasszal váratlanul jelentette be, hogy a klubtörténeti siker ellenére mindenképpen távozik a posztjáról. A Magyar Nemzetnek elárulta, mi állt a nehéz döntés hátterében. Kórházba került, és komoly figyelmeztetést kapott a testétől: lassítania kell.

– Május végén rosszul lettem egy éjszaka, és elvitt a mentő. Hosszabb időre kórházba kerültem, mert elpukkant egy ér az agyamban – árulta el a Magyar Nemzetnek Révész Attila. – Amikor május közepén véget ért a bajnokság, a játékosok elmentek pihenni, én akkor is teljes intenzitással dolgoztam tovább, nem tudtam pihenni, és már nagyon rosszul éreztem magam a bőrömben, folyamatosan feszített a fejem belülről. Előtte is éreztem, hogy ez nem mehet így tovább, teljesen felégetem magam, de ez az eset már nagyon komoly jelzés volt. A családom kérésére és a saját egészségem érdekében is vissza kellett vennem a munkából.

Megnyugtató, hogy azóta rendeződött az állapota, mint Révész Attila elmondta:

– Július elején végre el tudtam menni pihenni, az agyamból felszívódott a vér, már nem érzem azt a nyomást a fejemben, tudok gondolkodni és az orvosi eredmények is rendben vannak. Nagyon nehéz volt elengednem a feladatokat, mert mindig is azért csináltam a futballt, mert szerettem és jól éreztem magam benne, de most eljött az a pont, amikor már kellemetlenné vált. Olyan sok minden volt nálam, hogy reggeltől estig csörgött a telefonom, mindenki tőlem várt el mindent, amiben kiégtem, és ez a feszültséghalmaz egészségkárosodáshoz vezetett. Nem akarok panaszkodni, mert ezt sajnos magamnak köszönhettem, én nem tudtam jobban delegálni a feladatokat, de az előnyei is megvoltak egyszemélyű irányításnak, mert gyorsabban és hatékonyabban lehetett döntéseket hozni.

A magyarnemzet.hu azt írja, mostanra az is körvonalazódott, hogy milyen szerepben marad az együttesnél Révész. A klub utánpótlásbázisát jelentő Várda Labdarúgó Akadémia igazgatója marad, míg az első csapatnál egyfajta elnöki pozíciót tölt be, tanácsokat ad, de a napi ügymenetben már nem vesz részt.

A teljes cikk ide kattintva olvasható!

Olvastad már?
Fradi: Váratlan változtatás a Slovan elleni BL-keretben - egy támadó kárára debütálhat az egyik nyári érkező
A Fradi kihasználta a Slovan elleni első meccs előtti változtatás lehetőségét, így Marquinhos helyére Rasmus Thelander került be a keretbe.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Asteras Tripolis
Ádám Martin
A görög Asteras Tripolis hivatalos honlapján jelentett be Ádám Martin érkezését.
NB I
Meshack Ubochioma
Egyelőre nincs még klubja Meshack Ubochiomának, akivel július elején bontott szerződést a ZTE.
Légiósok
Ádám Martin
Úgy tűnik, egyre közelebb a megegyezés a görög Aszterasz Tripolisz és Ádám Martin között.
Tovább az összes átigazoláshoz