Fotó: www.kisvardafc.hu

Perrel fenyegeti az NB I-es klub eltűnt kulcsemberét: "Nyilvánvalóan provokál minket"

Az NB I-es csapat sportigazgatója elmondta, a brazil kapus még csak életjelet sem adott magáról, az ügyvédje állítása szerint a fogai miatt késik. Révész úgy látja, Felipe provokálja őket, és azt akarja elérni, hogy bontsák fel a szerződését.
Nyikes Zoltán 2019. július 5., péntek 17:00
Fotó: www.kisvardafc.hu
Az NB I-es csapat sportigazgatója elmondta, a brazil kapus még csak életjelet sem adott magáról, az ügyvédje állítása szerint a fogai miatt késik. Révész úgy látja, Felipe provokálja őket, és azt akarja elérni, hogy bontsák fel a szerződését.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. július 5., péntek 17:00

Hiába várták vissza a felkészülés kezdetére az előző szezon egyik, hanem a legjobb kisvárdai játékosát, a brazil Felipét, a kapus a mai napig nem jelent meg az NB I-es csapatnál. Az ügy hátteréről Révész Attila sportigazgató nyilatkozott a klub hivatalos oldalán.

– Felipe nem érkezett meg a felkészülés június huszonnegyedikei kezdetére – vágott bele a tények ismertetésébe Révész Attila sportigazgató. – Azóta sem kapcsolódott be a munkába, és még csak életjelet sem adott magáról. A közösségi média különböző csatornáin látjuk, hogy él és virul, láthatóan jól érzi magát Brazíliában. Amikor távolmaradása okait firtattuk,

ügyvédje tolmácsolta felénk, hogy Felipe fogának kezeltetése miatt késik.

Kértük az erről szóló orvosi papírokat, ezeket nem kaptuk meg, ehelyett Felipe jogi képviselője azt firtatta, miként tudnánk felbontani a szerződését. Klubunknak kutya kötelessége még ebben a helyzetben is megőriznie az értékeit, és ha a munkavállaló elvárja a szerződéses kötelezettségek teljesítését, akkor ez a mi részünkről is így van. Arról nem beszélve, hogy

Felipe nyilvánvalóan provokál bennünket, és azt szeretné elérni, hogy bontsuk fel a szerződését.

Ha ezt megtesszük, akkor az ő malmára hajtanánk a vizet, hiszen szabadon igazolhatóvá válna. Különböző forrásokból arról értesültünk, hogy Felipe már nem akar visszatérni Magyarországra, bár ennek ellentmond, hogy a kisvárdai lakásában hagyta több személyes dolgát is. Azt sem tudjuk, hogy folytatni kívánja-e pályafutását, mert a jelek szerint nincs edzésben.

Révész hozzátette, természetesen nem nézik tétlenül a helyzetet, és hivatalos felszólítást küldtek az érvényes szerződéssel rendelkező kapusnak, hogy haladéktalanul vegye fel a munkát, az elmulasztott napok miatt pedig fegyelmi eljárást kezdeményeztek vele szemben, kilátásba helyezve a megbüntetését.

Tájékoztattuk arról is, hogy kártérítési perre is készülünk vele szemben.

Meglátjuk, erre hogyan reagál, más kérdés, hogy milyen fogadtatásban részesülne a részünkről és erkölcsileg mennyire lenne aggályos a visszafogadása abban az esetben, ha esetleg mégis meggondolná magát. Ebben a helyzetben meghosszabbítottuk Mihai Minca szerződését, neki Zöldesi Illéssel kell megharcolnia kapusposzton a csapatba kerülésért – zárta szavait a sportigazgató.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz