NB I: Sörrel locsolták le a játékvezetőt, fizethet a Kisvárda

A szabolcsiak szurkolói a hivatalos indoklás szerint a játékvezetőt becsmérelték, illetve az ötödik játékvezetőt sörrel lelocsolták, így az élvonalbeli csapatot pénzbírság megfizetésére kötelezték.
Csakfoci Admin 2019. november 29., péntek 19:00
A szabolcsiak szurkolói a hivatalos indoklás szerint a játékvezetőt becsmérelték, illetve az ötödik játékvezetőt sörrel lelocsolták, így az élvonalbeli csapatot pénzbírság megfizetésére kötelezték.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. november 29., péntek 19:00

Az OTP Bank Ligában érdekelt Kisvárda hivatalos oldalán jelezte, hogy mivel az MLSZ fegyelmi bizottsága megalapozottnak látta a fegyelmi vétséget, a november 2-án a DVTK otthonában lejátszott mérkőzésen történt szurkolói rendbontás miatt 200 ezer forintos pénzbírságot kell kifizetniük.

A kisvardafc.hu hozzáteszi, az indoklás szerint a mérkőzés hajrájában többször is felhangzott a játékvezetőket becsmérlő kórus, illetve az ötödik számú játékvezetőt a vendégszektorból sörrel lelocsolták és öngyújtóval is célba vették, de nem találták el. A portál közleményét az alábbi szurkolókhoz intézett üzenettel zárta.

Kedves Szurkolóink!

Nem lehetünk eléggé hálásak azért, ahogyan a hazai mérkőzéseken segítik a csapatot és az ország minden részére elkísérik, hogy jelenlétükkel, szurkolásukkal jobb teljesítményre sarkallják a játékosokat. Ugyanakkor fokozottan kérjük, hogy a jövőben tartózkodjanak a játékvezetők, az ellenfél és a szövetség verbális inzultálásától, nem beszélve arról, hogy semmilyen tárgyat ne dobáljanak a pályára. Klubunkra immár visszaesőként az eddigieknél is súlyosabb büntetést róhatnak ki bármilyen ilyen jellegű szabálysértés esetén. A vélt igazságtalanságon úgy próbáljunk felülemelkedni, hogy még nagyobb hangerővel zúgjon a „Hajrá, Várda!”.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz