NB I: A koronavírusos eset után Kisvárdán mindenkit leteszteltek - ez lett az eredmény

Korábban az egyik légiós szervezetében mutatták ki a koronavírust. Most újra letesztelték az egész keretet.
Privacsek András 2020. augusztus 6., csütörtök 9:47
Korábban az egyik légiós szervezetében mutatták ki a koronavírust. Most újra letesztelték az egész keretet.
Szerző: Privacsek András 2020. augusztus 6., csütörtök 9:47

Miután egyik idegenlégiós játékosunk koronavírus-tesztje pozitív lett, szerdán a teljes csapaton és alkalmazottakon, összesen ötven emberen végeztettünk el COVID-tesztet - írja a kisvardafc.hu. A reggeli vizsgálatoknak kora estére lett eredménye, és valamennyi teszt negatív eredménnyel zárult, vagyis nincs új megbetegedés, a munka folytatódhat tovább.

A kisvárdaiak ezek után nem tudják mire vélni játékosuk pozitív tesztjét, arra is gyanakszanak, hogy valamiféle tévedés történhetett. Mindenesetre az egyelőre pozitív mintával rendelkező futballistát újra, immár harmadszor is tesztelni fogják, ahogy pénteken a többi játékost is, hiszen a szabályok szerint még egy negatív tesztre szükség van.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Pécsi Ármin
Pécsi Ármin 2028-ig szóló szerződést írt alá a Puskás Akadémiával.
Honvéd
Hamarosan újra igazolhatnak
A Honvéd rendezte a tartozását Lazar Cirkovic felé, így a nemzetközi szövetség hamarosan feloldhatja a játékosok regisztrációjára vonatkozó tiltást, azaz újra igazolhatnak majd a kispestiek.
Kazincbarcika
Varga József
Az NB II-ben 8. Kazincbarcika ajánlatot tett Varga Józsefnek, aki később a klub szakmai munkájában is szerepet kaphatna. A játékos egyelőre nem döntött. (NSO)
Tovább az összes átigazoláshoz