Miriuta bekeményít a Kisvárdánál: "Nem nagy kérés" – ezt a szabályt fogja bevezetni

A Kisvárda új vezetőedzője szeretné elérni, hogy a magyar legyen a hivatalos nyelv az öltözőben, ahogy mondja, "meg kell tisztelni ezzel a magyarokat."
Csakfoci Admin 2019. június 25., kedd 12:16
A Kisvárda új vezetőedzője szeretné elérni, hogy a magyar legyen a hivatalos nyelv az öltözőben, ahogy mondja, "meg kell tisztelni ezzel a magyarokat."
Szerző: Csakfoci Admin 2019. június 25., kedd 12:16

Hétfőn megkezdődött a felkészülés Kisvárdán, ahol már az új vezetőedző, Miriuta László irányításával zajlanak az edzések. A magyar-román szakember új elképzeléséről is beszélt.

- Először is szeretném elérni, hogy a magyar legyen a hivatalos nyelv az öltözőben - mondta Miriuta László a klub hivatalos honlapjának, aki nyomatékot adva ennek, az első beszédét is magyarul tartotta meg, holott beszél még románul, németül, angolul, olaszul és franciául is. - Tudom, hogy soknemzetiségű a csapat, de ha már Magyarországon vagyunk, meg kell tisztelni azzal a magyarokat, hogy a nyelvükön is meg tudjanak szólalni a játékosok.

Azoktól az idegenlégiósoktól, akik már minimum a második évüket kezdik itt, talán nem is olyan nagy kérés ez.

Miriuta elmondta, a házirendben keményen szabályozza és bünteti a késéseket, illetve a telefonhasználatot.

- Szeretem, ha jó a hangulat a csapatomnál, de a fegyelmet is megkövetelem. Ez a hét még az ismerkedésről szól, hiszen a játékosokat eddig csak felvételről láttam, de az első foglalkozás után a nyolcvan százalékuk esetében már arcot is tudok rendelni a névhez

Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Szoboszlai Dominik
Lipcséből származó sajtóhírek szerint Szoboszlai Dominik új szerződést kaphat a klubtól, melyben megemelnék a játékos fizetését is.
DVSC
Brazil támadó érkezhet
A BL-ben is az EL-ben is játszhatott, három országban is bajnok volt.
Újpest
Dženan Bureković
Dženan Bureković egyelőre visszatérhet Magyarországra, de lehet, hogy nem marad sokáig.
Tovább az összes átigazoláshoz