Felkészülés: EL-ben menetelő csapattal meccsel a Kisvárda

A Kisvárda hivatalos honlapján közölte: felkészülési mérkőzést játszik az Európa Liga-csoportkörében szereplő CFR Cluj együttesével.
Csakfoci Admin 2019. november 8., péntek 22:01
A Kisvárda hivatalos honlapján közölte: felkészülési mérkőzést játszik az Európa Liga-csoportkörében szereplő CFR Cluj együttesével.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. november 8., péntek 22:01

Megtisztelő meghívás érkezett a kisvárdai klubhoz, hiszen a CFR Cluj látja vendégül csapatot a válogatott mérkőzések miatti bajnoki szünetben. A meghívás november 17-re szól, vagyis jövő héten vasárnap, magyar idő szerint 16 órakor kerül sor a CFR Cluj–Kisvárda mérkőzésre - közölte a kisvardafc.hu.

A kolozsváriak az El aktuális idényében főtáblás csoportjukban négy forduló után megszerzett kilenc ponttal a skót Celtic mögött a második, továbbjutást érő helyen állnak.

A CFR a román bajnokság tabelláját címvédőként a mostani bajnokságban is vezeti.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz