Fotó: www.kisvardafc.hu

Felkészülés: Döntetlenre futotta a Kisvárda erejéből a szlovák másodosztályú csapat ellen

A Kisvárda szerezte meg a vezetést a Slavoj Trebisov elleni felkészülési mérkőzésen, ám Negrut tizenegyesgólja nem ért győzelmet.
Nyikes Zoltán 2019. július 6., szombat 19:12
Fotó: www.kisvardafc.hu
A Kisvárda szerezte meg a vezetést a Slavoj Trebisov elleni felkészülési mérkőzésen, ám Negrut tizenegyesgólja nem ért győzelmet.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. július 6., szombat 19:12

Tőketerebesen, a szlovák másodosztályú FK Slavoj Trebisov ellen játszotta második nyári felkészülési mérkőzését a Kisvárda, amely végül 1-1-es döntetlent ért el. A magyar csapat vezetőgólját a román támadó, Sergiu Negrut szerezte tizenegyesből - derül ki a klubhonlap beszámolójából.

A szabolcsi együttes legközelebb jövő hét szerdán a másodosztályú Nyíregyháza Spartacus ellen lép pályára, majd szombaton a DVTK-val néz farkasszemet.

Felkészülési mérkőzés, Tőketerebes, 200 néző

FK Slavoj Trebisov (szlovák)-Kisvárda Master Good 1-1 (1-1)

Kisvárda 1. félidő: Minca - Hej, Rubus, Kravcsenko, Protics - Cukalasz, Szőr - Hugo Seco, Grozav, Kovácsréti - Negrut. 2. félidő: Zöldesi - Melnik, Beriosz, Elek Ádám, Baranyai (Délczeg) - Karasjuk, Lucas - Gosztonyi, Ilics, Sassá - Tischler

Gólszerzők: Hován, ill. Negrut (tizenegyesből)

Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
Tovább az összes átigazoláshoz